Comunicate de Afaceri

Rezervari de bilete de avion si la agentiile non-IATA

Solutia se lanseaza in Romania in data de 30 iulie 2014 si va fi accesibila sub forma unui modul de zboruri utilizat in agentiile de turism, respectiv sub forma unui motor de cautare pe internet, destinat clientilor acestora (XFly).

Noile module reprezinta o adevarata inovatie pentru industria de turism autohtona si vin in intampinarea nevoilor agentilor de travel, atat in ceea ce priveste relatia acestora cu agentiile IATA, cat si in ceea ce priveste relatia directa cu turistii. “Abordarea vanzarii de bilete de avion a fost facuta pana acum, in majoritatea cazurilor, partinitor din lipsa tehnologiei avansate in procesul de distributie a biletelor de avion. O agentie IATA avea posibilitatea sa ofere partenerilor ei non-IATA solutii de vanzare online sau offline, insa involuntar, cel mai adesea, clientul era pierdut de catre agentia non-IATA in favoarea agentiei IATA, generandu-se frustrari si animozitati in relatiile de colaborare existente. Noul sistem dezvoltat de compania noastra permite unei agentii non-IATA sa-si serveasca in mod corect si complet clientii, inclusiv atunci cand acestia solicita bilete de avion atat in agentie, offline, dar mai ales pe website, online. Dincolo de avantajul tehnic, va aparea si un beneficiu foarte mare pentru calatori: acestia vor putea in sfarsit sa-si gaseasca un agent de travel favorit, care sa-i cunoasca, sa le invete obiceiurile, preferintele si asteptarile si, evident, sa le gaseasca acele produse care sa se potriveasca perfect. Ofertele companiilor aeriene, ale hotelurilor sau ale turoperatorilor sunt globale si ele sunt distribuite prin sistemul nostru. Clientii vor renunta la alergatul din agentie in agentie si se vor putea focusa pe gasirea acelui agent de travel cu care sa rezoneze si care il va putea fideliza, indiferent de produsul achizitionat“ declara Dan Vladea, Manager RO & HU al companiei Merlin.X.

Modulul Zboruri, care se adreseaza exclusiv agentiilor de travel, este disponibil gratuit in sistemul de rezervari B2B Merlin.X, iar agentiile care doresc sa afiseze pe website-ul propriu si motorul de cautare, pe care sa il utilizeze clientii, pot sa-si intergreze produsul XFly fie printr-un link corespunzator in website, fie printr-un pachet de scripturi. Cu motorul de cautare XFly clientii pot vizualiza toate optiunile de zbor disponibile, pot compara preturile, pot verifica toate variantele de conexiuni pe rutele selectate si pot vizualiza pe harta itinerariul de zbor. Procesul de cautare este rapid si simplu, fiind generat de un set de criterii si caracteristici utile pentru a putea facilita gasirea unor oferte de zbor adecvate.

Motorul de cautare poate fi personalizat de fiecare agentie in functie de identitatea vizuala a brandului si permite emiterea biletelor de avion (in cazul agentiilor IATA) sau conexiunea automata cu consolidatorul IATA preferat al agentiei in cauza. Mai mult decat atat, agentiile vor putea afisa pe site spre comparatie si vanzare inclusiv curse low-cost si zboruri charter, indisponibile in alte sisteme.

Merlin.X Sistem este o companie ce promoveaza si sustine sistemul de rezervari Merlin.X – Leisure GDS. Acesta ofera posibilitatea de interconectare intre toti turoperatorii sau prestatorii de servicii turistice si agentiile de turism active pe o anumita piata printr-o interfata comuna. Produsele turistice a peste 480 turoperatori si furnizori de servicii sunt distribuite catre mii de agentii de turism prin intermediul acestui sistem de rezervari. Merlin.X este o solutie online de ultima generatie, orientata spre reducerea costurilor pentru industria turistica, bazandu-se pe proceduri standardizate.

Dan Vladea
Manager - Merlin.X Romania & Ungaria
contact@merlin-x.ro
www.merlin-x.ro
0264 40 27 27 0740 306 603


Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare