Comunicate de Afaceri

Rich Girls Studio, nominalizat la “Cam Studio of the Year” in cadrul galei @ XBIZ 2020

La eveniment vor mai participa si alte studiouri de videochat din Bucuresti, insa din experientele anterioare, Rich are cele mai multe sanse sa castige marele premiu. Studioului i-au revenit, de-a lungul timpului, numeroase titluri ca apreciere pentru evolutia inregistrata in industria colosala a videochatului.

Gala @XBIZ se numara printre cele mai importante evenimente din industrie. Premiile oferite in cadrul galelor sunt reali indicatori ai performantei.

Rich Girls Studio, recent nominalizat pentru “Cam Studio of the Year”, si-a setat deja agenda de evenimente pentru anul 2020. Managementul studioului a anuntat ca participarea la editia din 2020 a evenimentului desavarseste efortul depus de intreaga echipa pentru a ridica standardele videochatului romanesc.

Mai mult, nu multe studiouri de videochat din Bucuresti ar fi avut ocazia sa fie invitate la aceasta gala, dupa cum declara chiar Managerul Operational al Rich Girls Studio Bucuresti: “Ca de fiecare data, este o onoare sa participam la astfel de evenimente, iar cand spun asta (n.r. onoare) ma refer la o ocazie unica, dedicata noua, de a ne afla alaturi de greii acestei industrii. Totusi, nu a fost usor. Sa nu pierdem din vedere faptul ca astfel de invitatii vin pe un fond al performantei, nu este nimic by default doar fiindca reprezentam Rich Girls. A fost nevoie de un an nou de performante, implicare, o prezenta activa pe plan national in promovarea studioului si, bineinteles, eforturi sustinute pentru a sprijini tinerele fara experienta care isi doresc un viitor mai bun. Intr-adevar, toate aceste obiective pot fi rezumate la o singura expresie, cea de <<Cam Studio of the Year>>. Ne dorim sa le facem mandre pe modelele care se lasa reprezentate de eticheta studioului nostru si promitem sa nu le dezamagim”.

Cu ocazia prezentei in cadrul galei XBIZ, echipa Rich Girls va merge la Los Angeles, locatia in care isi dau intalnirea cei mai mari jucatori din numeroase industrii. Un pol al luxului, dupa cum il descriu cei de la Rich Girls, in care iau contact cu parteneri si potentiali colaboratori pentru un plus de vizibilitate pe plan mondial.

Pentru noi, fiecare invitatie de acest calibru la evenimentele dedicate industriei de videochat este o ocazie de a ne promova mai mult decat am facut-o deja. Nu mergem acolo doar pentru prezenta; mergem pentru a ne expune unei audiente mai mari, unor potentiali parteneri interesati de un fusion cu Rich Girls Romania.

De fiecare data incercam sa obtinem maximul din aceste evenimente si ne luptam pentru ca acest business sa creasca si cu totii sa avem incasari, oportunitati si aspiratii mai mari. Nu ne limitam la a semna prezenta. Pentru noi nu este suficient [...] doar sa fim acolo, trebuie sa facem ceva care sa le aminteasca celor prezenti ca am fost acolo. Ca in fiecare an, la XBIZ va merge o echipa de modele si traineri impreuna cu noi, Managementul Rich. Suntem siguri ca vom face o impresie deosebita” mai adaugat reprezentatul Rich Girls Romania.

Competitia este dura, insa studiourile de videochat aspira la pozitii superioare in clasamentele mondiale. Printre cei care concureaza la un astfel de statut se numara si Rich Girls, unul dintre studiourile de elita care au ridicat standardele videochatului romanesc si au promovat cu profesionalism industria peste tot in lume. In cadrul galei XBIZ 2020, echipa de modele, alaturi de Managementul Rich, se vor afla in centrul atentiei gratie nominalizarii la cel mai ravnit titlu al editiei, “Cam Studio of the Year”.

Despre Rich Girls Studio:

Rich Girls Studio reprezinta elita videochatului romanesc, cu peste un deceniu de experienta in cea mai bine platita industrie a momentului. Studioul a obtinut de-a lungul timpului zeci de premii si titluri in cadrul evenimentelor dedicate industriei, ca recunoastere a pozitiei pe care o ocupa. La acest moment, Rich ofera cele mai mari incasari si cele mai bune conditii de lucru in sediile luxoase din Bucuresti.

Contact:

Telefon:  (+40) 746 10 10 20 / (+40) 722 10 10 20 / (+40) 786 10 10 20

E-mail: contact@richgirls-studio.ro

Angajari : hr@richgirls-studio.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare