Comunicate de Afaceri

Scapa de rozatoarele daunatoare cu o deratizare eficienta!

Rozatoarele daunatoare (soarecii si sobolanii) pot reprezenta o reala problema avand in vedere ca sunt purtatoare de boli transmisibile si ca provoaca pagube materiale in depozitele alimentare sau in acele spatii in care depozitati diverse obiecte. Rod cabluri, dau iama in sacii cu provizii de iarna etc., si astfel reprezinta o reala durere de cap pentru orice persoana.

Avand in vedere aceste aspecte, putem spune ca este de ajuns sa fie nevoie sa interveniti in scopul exterminarii lor. Dar cum? Apeland, bineinteles, la ajutorul unei companii specializate. Nu incercati sa intreprindeti nimic pe cont propriu pentru ca s-ar putea sa faceti mai mult rau decat bine. 

Deratizare – cat de de des trebuie efectuata?

Este recomandat ca procesul de deratizare sa se realizeze nu doar in acele momente in care se constata prezenta rozatoarelor daunatoare, ci conform legislatiei in vigoare, acesta trebuie efectuat in mod regulat atat de catre persoanele fizice, cat si de catre persoanele juridice, indiferent de natura/destinatia spatiilor pe care le detin.

 

Prin intermediul acestei proceduri, daca este bine realizata, veti reusi sa inlaturati pericolul infestarii cu diverse boli pe care soarecii si sobolanii le pot transmite, precum si realizarii unor pagube materiale semnificative.

Este esential, insa, sa alegeti colaborarea cu o echipa experimentata, profesionista si competenta, care stie exact cum sa actioneze.

Deratizare – intotdeauna se aleg servicii profesionale!

Riscurile de a “o da in bara” daca incercati o deratizare pe cont propriu, sunt destul de mari, de aceea se recomanda interventia unei companii specializate.

Deratizarea nu se face dupa ureche, ci este o operatiune ce presupune stapanirea si cunoasterea mai multor aspecte esentiale pentru ca eliminarea si prevenirea aparitiei rozatoarelor daunatoare, sa se realizeze cu succes.

O companie de profil detine cunostinte si informatii corecte cu privire la modalitatile de interventie, echipamente si produse adecvate si eficiente, ce vor duce la indeplinire, obiectivele propuse.

De asemenea, masurile adoptate vor fi personalizate in functie de fiecare caz in parte.

Se poate interveni cu scopul aplicarii unor masuri de preventie sau a unor masuri de combatere a rozatoarelor daunatoare. 

Alegeti parteneriatul cu societatea Ligriv pentru a beneficia de servicii deratizare profesionale!

In cazul in care va aflati in cautarea unui partener competent si profesionist, care sa asigure servicii deratizare, dezinfectie si dezinsectie, in cele mai bune conditii si cu rezultate pozitive, nu ezitati sa intrati in legatura cu echipa societatii Ligriv.

Preturile practicate sunt avantajoase, iar calitatea serviciilor este garantata de fiecare data, fara exceptie.

Masurile adoptate variaza in functie de caz, garantand si ele indeplinirea obiectivelor conform exigentelor clientilor. Sunt cativa pasi ce sunt adaptati fiecarei situatii: delimitarea suprafatei infestate, aplicarea unor metode specifice pentru deratizare, inspectarea rezultatelor obtinute, continuarea aplicarii unor metode de preventie si combatere personalizate etc.

Preventia are acelasi grad de insemnatate ca si combaterea ce poate implica actiuni diverse: salubrizarea colectivitatilor, limitarea posibilitatilor de hranire a rozatoarelor, impiedicarea patrunderii in imobile, indepartarea depozitelor de gunoaie, deratizarea vecinatatilor etc.

 

Asadar, pentru servicii deratizare, eficiente si profesionale, Ligriv se va dovedi a fi intotdeauna, un partener de incredere!

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro/

TELEFON: 0724355711 //  0744843852

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Terra Agency

Comentarii

Cauta

Categorii populare