Comunicate de Afaceri

Servicii DDD executate cu o firma autorizata din domeniu

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie (DDD) sunt cuvintele care caracterizeaza compania noastra, intrucat oferim aceste tipuri de servicii, dar utilizam si produse eficiente pentru a combate daunatorii.

DDD Nord este o companie de control a daunatorilor care ofera diverse servicii, printre care (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). In toti acesti de ani de activitate, am reusit sa ne remarcam prin excelenta si calitate, iar astazi punem la dispozitia dumneavoastra o echipa riguroasa si profesionala, cu o vasta experienta in domeniu, pentru a lupta impotriva oricarui tip de daunatori (gandaci, capuse, plosnite). Aceste servicii de dezinsectie si deratizare sunt pretate atat in Bucuresti, cat si in Iasi, Cluj, Bacau sau Constanta.

Obiectivele si valorile noastre

  • Eficienta si siguranta programului;
  • Integrarea completa a comertului in abordarea dumneavoastra cu privire la calitate si securitate;
  • Solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.

Servicii DDD

Firma DDD Nord din Bucuresti ofera o intreaga gama de servicii precum:

  • Dezinsectie
  • Deratizare
  • Dezinfectie

Prin dezinfectie se intelege in mod uzual complexul de masuri care se aplica pentru decontaminare si prin care se urmareste distrugerea, indepartarea sau micsorarea numarului agentilor patogeni si conditionat patogeni de pe diverse elemente ale mediului extern pana la o limita la care prezenta acestora sa nu mai prezinte riscul de producere a unei infectii.

Dezinfectia este un proces chimic care elimina organismele microbiene in crestere, dar nu neaparat formele rezistente, sporii.

Dezinsectia este actiunea de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind raspandite pe tot globul si se inmultesc foarte repede.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare