Comunicate de Afaceri

Servicii de dezinsectie si deratizare cu o eficineta maxima

Perioada calda a anului este cea in care cererile pentru serviciile de dezinsectie si deratizare explodeaza in Bucuresti. Acesta perioada le ofera daunatorilor cele mai prielnice conditii pentru dezvoltare si inmultire.

Pentru a scapa de daunatori este recomandat sa alegi o firma specializata in prestarea serviciile de dezinsectie si deratizate. Aceste companii sunt cele care au cunostintele necesare pentru o eficienta maxima. Solutiile de exterminare a daunatorilor pe care puteti sa le gasiti in supermarketuri sunt mai degraba solutii de preintampinare a aparitiei daunatorilor si nu de eliminare.

Preventia aparitiei daunatorilor se poate face foarte usor de catre orice persoana prin curatenie. Indiferent ca este vorba despre un spatiu interior sau exterior, acesta trebuie curatat in permanenta si eliminate sursele de hrana sau de apa pe care daunatorii ar putea sa o utilizeze.

Dezinsectia si deratizarea efectuata de o firma specializata din Bucuresti

Orice firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie si deratizare din Bucuresti, care are toate autorizatiile necesare prestarii unor astfel de servicii, incepe lucrarea printr-o analiza amanuntita a spatiului contaminat.

In acesta etapa de analiza, echipa de dezinsectie si deratizare identifica toti daunatorii prezenti in spatiul contaminat, dar si anumite zone cheie, precum cele din care se hranesc daunatorii sau diferite trasee de migrare pe care circula acestia.

In functie de datele obtinute in urma procesului de analiza, este aleasa substanta toxica care va fi utilizata, precum si gradul acesteia de diluare, pentru ca mai apoi acesta sa fie aplica in zonele cheie identificate.

Solutiile toxice utilizate difera in functie de serviciul prestat. Daca in cazul dezinsectiei este utilizata o substanta lichida cu o concentratie foarte mare, care necesita diluarea, in cazul deratizarii substanta este una solida, amplasata in niste cutii speciale.

Pentru o eficienta maxima, de cele mai multe ori sunt necesare mai multe interventii, in functie de gradul de contaminare. In medie, sunt necesare 2-3 interventii pentru ca eficienta sa fie una sporita.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare