Comunicate de Afaceri

Servicii funerare complete

În general, atunci când suntem în căutarea unei firme care să presteze servicii, fie acestea de orice fel, în general dorim să colaborăm cu acelea care ne oferă servicii complete, ca noi să nu mai trebuiască să ne îngrijorăm cu privire la altceva.

Firma de pompe funebre Funerare Alexandru se mândrește cu servicii complete de cea mai bună calitate, ba chiar acesta este și sloganul lor. Însă ce oferă mai exact această firmă și de ce ar trebui să apelăm la ei în cazul unui eveniment nefericit?

Funerare Alexandru face totul într-un cadru extrem de legal și oferă toate serviciile necesare persoanelor ce au trecut în neființă și familiilor lor.

În primul rând, firma de pompe funebre Funerare Alexandru pune la dispoziție și un medic pentru constatarea decesului, deoarece acesta este primul pas ce trebuie făcut în momentul în care  o persoană trece în neființă. Aceștia oferă de asemenea și servicii de toaletare a persoanei decedate. Aceste servicii includ  operațiunile de spălare, igienizare, cosmetizare, bărbierit îmbrăcat, așezat în sicriu.

Îmbălsămarea este alt serviciu pus la dispoziție de firma Funerare Alexandru și trebuie să fie foarte minuțios realizat. Nu oricine poate face acest lucru, ci numai persoane special pregătite și nu fără actele necesare!

Funerare Alexandru se ocupă și cu tot ceea ce presupune manipularea decedatului și a sicriului. Fie că acest lucru se desfășoară de acasă, fie că de la spital, clienții nu ar trebui să-și facă nicio grijă din pricina asta! Transportul este asigurat și inclus în orice pachet.

Un lucru pe care firma Funerare Alexandru îl are în plus față de majoritatea serviciilor de pompe funebre este plănuirea în avans. Deși unii oameni, răpuși de suferință, preferă să nege și să spere că persoana dragă se va face bine, uneori trebuie să ne gândim și la toate alternativele posibile. De aceea un astfel de serviciu poate fi mai mult decât folositor.

Firma oferă și consultanță gratuită nonstop. De fiecare dată când clienții pot avea vreo nelămurire sau problemă, pot apela cu încredere la echipa de aici fără să se îngrijoreze de vreun cost suplimentar sau orice altceva.

Sediul dispune și de o sală de pregătire decedați în conformitate cu noile norme legale. În fond, la Funerare Alexandru toate lucrurile sunt organizate în cel mai mic detaliu și cu toate normele legale necesare. Locul de veci este gratuit, oferit de aceștia precum și pachetele care se oferă doar din ajutorul de înmormântare. Pentru persoanele care își doresc ceva în plus, pot apela la pachetele extra pentru a vedea totate lucrurile de care dispune firma.

De asemenea, aceștia pun la dipoziție și capace frigorifice, pentru zilele toride ale verii, în încăperi ce depășesc 24 de grade celsius.

Firește că, această firmă de pompe funebre oferă și alte servicii precum aranjamente florale, sicrie și monumente și chiar și haine și toate celelalte lucruri de care este nevoie într-un astfel de moment. Pentru a vedea exact tot, puteți accesa pagina lor de internet și veți intra în contact cu toate informațiile necesare.

Funerare Alexandru oferă într-adevăr servicii funerare complete, pe măsura așteptărilor tale!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dual Creative

Cauta

Categorii populare