Comunicate de Afaceri

Servicii sigure si prompte de transport Anglia Romania

Alegerea sa calatoresti impreuna cu noi in orice destinatie din Anglia sau Germania se va dovedi a fi o incantare deoarece iti oferim servicii sigure de transport persoane si suntem promti atunci cand iti rezervi biletul pentru calatorii care incep de la adresa de plecare pana la adresa de destinatie.

Ideal ar fi sa faci rezervarea biletelor macar cu 1-2 zile inainte de data plecarii pentru linistea ta ,deoarece astfel vei evita riscul de a nu mai gasi locuri libere.

Suntem partenerul tau de incredere si apeland la noi beneficiezi de servicii  prompte pentru siguranta si cobfortul tau.

Oferta noastra de transport persoane include peste 300 de destinatii de calatorie  printre care si din Anglia iar daca vrei sa ajungi acasa, avem infiintat pentru tine si transport persoane Anglia Romania,trebuie doar sa rezervi biletul pe care-l vei plati la imbarcare, la sofer.

Toate autocarele si microbuzele din flota de transport persoane sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video si evident , pentru deplina siguranta a calatoriei tale au in dotare si centuri de siguranta.

Alege sa calatoresti cu unul din microbuzele sau autocarele flotei colaboratorilor nostrii fiindca siguranta si confortul calatoriei tale este mai presus deorice. Iti oferim rezervari gratuite pentru toate cursele  inclusiv tur si retur iar pentru acestea beneficiezi si de reducere , cu autocare si microbuze cotate ca fiind la cele mai inalt standard de siguranta si confort.

Oferim  de  peste 15 ani clientilor nostrii, servicii gratuite pentru rezervarea de bilete tur-retur.

Suntem consacrati serviciilor de transport international de persoane cu autocare si microbuze de la companii transportatoare care au in dotare numai masini de ultima generatie conduse de soferi experimentati.

 Reducerile pe care ti le oferim in cadrul ofertelor sunt  reduceri standard care se se acorda pentru rezervarea biletelor dus-intors, in cazul in care esti client fidel, daca faci parte din grup  de  mai mult de 3 persoane, pentru pensionari, studenti si copii.

Pe tot parcursul calatoriei vei fi asistat pentru ca tu sa ai o calatorie placuta si sa apelezi la serviciile noastre ori de cate ori ai nevoie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kontento

Comentarii

Cauta

Categorii populare