Comunicate de Afaceri

Si constructia ta are nevoie de podele suspendate de la NewFitOut

Podelele suspendate fac parte tot mai mult din amenajarea obisnuita a cladirilor de birouri modern si NewFitOut va ofera solutii complete pentru acestea.

Proiectate initial pentru a raspunde unor nevoi specifice centrelor de date in perioada 1960 – 1970 pentru ca problema cablurilor si a sistemelor de racire a trebuit rezolvata cat mai simplu si mai eficient, acestea au fost adoptate ca solutie ideala si in cazul imobilelor de birouri, unde si-au dovedint eficienta atat pentru mascarea si protejarea instalatiilor electrice, telefonice, sanitare si mai nou din zona IT, cat si pentru conceperea unor sisteme de ventilatie si climatizare la care podelele suspendate si tavanele suspendate sa isi aduca impreuna aportul pentru folosirea judicioasa a spatiului.

Astfel, in functie de anotimp, se face ventilatie prin tavan, recirculandu-se aerul prin podea, sau se distribuie aer cald prin podea, care este apoi absorbit prin tavan.

Podelele suspendate de la  NewFitOut folosite ca sistem pentru ventilatie, permit montarea acestor instalatii fara ca utilizatorul sa resimta prezenta tuturor cablurilor si tubulaturilor necesare.

Montarea podelelor suspendate procurate prin NewFitOut aduce cu sine suficiente avantaje pentru a le face dorite indiferent de traseele sistemelor de ventilatie.

Ideea folosirii acestor spatii de sub podele nu este noua – un singur argument este suficient acela al Colosseumului de la Roma, care avea sub arena un sistem complex de canale si cai de acces, nebanuite de spectatorul din arena. Ca sa nu mai vorbim de incalzirea prin pardoseala prezenta in multe dintre casele romane, incepand cu secolele II – III i. Hr., concept care a fost dezvoltat in urmatoarele secole din Israel pana in Marea Britanie.

Pentru a intelege oportunitatile pe care le ofera aceste sisteme de podele oferite de NewFitOut, trebuie cunoscut faptul ca in principiu, lucrurile stau destul de simplu: pe o structura metalica sprijinita de pardoseala initiala, se aseaza panouri din diverse material cum ar fi PAL cu densitate mare, sulfat de calciu sau beton acoperite pe ambele fete cu inox sau aluminiu, metal sau sticla. Aceste doua componente de baza sunt suficiente pentru a asigura orizontalitate si rezistenta la solicitarile inerente unui trafic mediu si intens, asa cum se poate intampla in cladiri de birouri, centre de date sau in anumite spatii tehnice.

Peste structura astfel creata se poate aplica orice tip de finisaj, dar exista si posibilitatea montarii de panouri cu finisaj obtinut direct in fabrica, ceea ce reprezinta un avantaj nesperat pentru cei care isi doresc o lucrare rapida, lipsita de complicatii.

NewFitOut va sta la dispozitie oferindu-va solutii complete de podele suspendate astfel incat amenajarea spatiului sa fie corespunzatoare si eficienta pentru a permite un acces usor la nevoie si pentru o efiecientizare cat mai corespunzatoare a spatiului tau.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare