Comunicate de Afaceri

Simplu, rapid, platesti rovinieta online!

Prin contractul cu CNADNR, nr. 93/17339/27.08.2007, Roviniete.ro este un site special creat pentru a-ti usura si mai mult viata ca si conducator auto. In plus, pe site sunt disponibile numeroase filtre, insa intr-un design usor de inteles, cu toate informatiile de care ai nevoie la vedere, pentru ca tu sa iti calculezi rapid pretul rovinietei online. In plus, nu exista comisioane sau alte taxe, preturile includ TVA-ul, iar confirmarea si plata unei roviniete online vine direct pe mailul tau.

Desi rovinietele au un tarif diferit, in functie de perioada de valabilitate (de la o zi, la 7, 30, 90 de zile, pana la 1 an) si de tipul de autovehicul (stabilit in functie de categoriile A, B, C, D, E sau F), poti plati rovinieta online, indiferent de tipul sau capacitatea motorului, cu aceeasi rapiditate si usurinta. Ca preturi, acestea incep de la 3 euro (pentru categoria B, valabila 7 zile), iar cea mai scumpa este cea pentru categoria F, valabila 1 an, care poate ajunge la 1.210 euro.


Plateste rovinieta online si ai mai multe beneficii

Pentru ca amenda pentru lipsa rovinietei este mult mai mare decat plata acesteia, ne-am gandit sa iti facem acest serviciu de plata online rovinieta si mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa:
- intri pe site-ul Roviniete.ro
- selectezi tipul de autovehicul pentru care vrei sa platesti rovinieta online
- adaugi numarul de zile
- optezi pentru una dintre modalitatile de plata pe care ti le oferim - plata prin card bancar, ordin de - plata sau plata la banca, 24 Banking BCR sau BT24 Banca Transilvania
- completezi formularul cu datele de identificare a masinii, respectiv numarul de inmatriculare si insemnul de stat
- completezi datele tale - nume, numar de telefon, e-mail si adresa de livrare.

Si plata este gata. In doar cateva minute primesti confirmarea pe email, fara batai de cap, fara sa stai la cozi si fara costuri extra.


Poti sa verifici si valabilitatea rovinietei

Datorita parteneriatului cu CNADNR, pe langa plata rovinieta online, poti sa verifici si valabilitatea acesteia. Totul rapid, sigur si, mai ales, gratuit.

Intri in sectiunea special creata, introduci in formularul de interogare numarul de inmatriculare a masinii si seria sasiului si afli imediat daca trebuie sa o reinnoiesti sau nu.

Un alt beneficiu pe care ti-l oferim este ca iti punem la dispozitie si posibilitatea crearii unui cont personalizat, cu toate informatiile tale, prin care sa fii alertat atunci cand rovinieta, RCA sau CASCO sunt pe punctul de a expira, fie pe mail, fie pe telefon si pentru a le inlocui in timp util.

Mai simplu de atat nu exista. A venit timpul sa uiti de cozi interminabile, sa scapi de timpul petrecut la ghisee. Nu uita, plateste rovinieta online simplu, eficient, la doar un click distanta - https://www.roviniete.ro/.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: Roviniete.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare