Comunicate de Afaceri

SIXT NEW KOPEL, prima companie care ofera servicii de rezervari auto prin Blackberry

Serviciul a fost oferit pentru prima data la nivel international de SIXT AG, cea mai mare companie nemteasca de inchirieri auto si furnizorul international de solutii mobile profesionale. Aplicatia permite utilizatorilor sa-si rezerve masina intr-un timp rapid, de la oricare din cele aproximativ 3.500 de locatii SIXT, din peste 90 de tari din intreaga lume.

“Ne bucuram de avantajele prezentei SIXT in peste 90 de piete internationale si aducem si in Romania cele mai noi servicii pentru clientii nostri, atenti la tot ce e nou. Serviciile mobile de rezervari auto fac parte dintr-un proiect implementat cu succes deja pentru telefoanele mobile conventionale si pentru iPhone. SIXT isi afirma din nou pozitia de leader in inovatie pe sectorul de inchirieri auto” a declarat Dudy Perry, General Manager al SIXT New Kopel Romania.

Clientii care utilizeaza BlackBerry pot descarca aplicatia SIXT foarte simplu si in mod gratuit de pe www.SIXT.de/mobil sau pot vizita site-ul blackberry.SIXT.de pentru a descarca aplicatia. Dupa, clientii isi pot rezerva prin intermediul telefonului Blackberry masina dorita si primesc confirmarea printr-un mesaj text sau PDS. Pe pagina “MySIXT” este afisat statusul rezervarilor curente si se poate opta pentru a schimba sau anula rezervarea. In plus, clientii se pot loga cu cardurile lor SIXT pentru a beneficia de ofertele individuale. De asemenea, clientii business beneficiaza de ofertele customizate. Mai mult decat atat, functiile GPS ale Blackberry permit aplicatiei sa localizeze cea mai apropiata locatie SIXT. Aplicatia poate fi descarcata si de pe site-ul www.SIXT.com. Clientii business pot primi la cerere o versiune personalizata.

Recent, SIXT a dezvoltat cu succes si aplicatia iPhone care ea este acum disponibila in 15 limbi si poate fi descarcata gratuit de pe www.SIXT.de/mobil sau iphone.SIXT.de.


DESPRE SIXT NEW KOPEL ROMANIA

Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, SIXT New Kopel a intrat pe piata locala in 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational in Romania. In 2006, primeste, in exclusivitate, licenta SIXT pentru Romania si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si detine controlul a 3.500 de locatii din 90 de tari.
In Romania, SIXT New Kopel este prezent in orase precum: Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Inca de la inceputul activitatii sale in Romania, SIXT New Kopel ofera clientilor sai o gama larga de serrvicii la cele mai inalte standarde internationale.
Concentrata pe dezvoltatea serviciilor de leasing operational si rent a car la nivel local, SIXT New Kopel si-a dublat bugetul de investitii la sfarsitul anului 2008. Divizia de leasing operational a SIXT New Kopel a incheiat anul 2008 cu contracte totale in valoare totala de peste 80 de milioane de euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, SIXT NEW KOPEL estimeaza ca, in 2009, va avea cel putin o evolutie similara.
In 2008, SIXT New Kopel lanseaza divizia de second hand si are posibilitatea acum sa ofere clientilor sai masini din flota proprie cu an garantie, un serviciu unic in Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare