Comunicate de Afaceri

Soluția de hosting calitativ pentru afacerea prosperă, de la Megahost

Fiecare persoană care vrea să-și lanseze propriul proiect online, mai devreme sau mai târziu, se va ciocni de nevoia de a selecta hostingul potrivit. De această decizie va depinde direct succesul afacerii tale pe Internet. Prin urmare, MegaHost a evidențiat cele mai importante aspecte cărora trebuie să le acorzi atenție atunci când alegi furnizorul.

Alege corect cantitatea de spațiu garantată pe disc

Când alegi gazduirea web, cel mai probabil va apărea întrebarea despre cât spațiu pe hard disk ai nevoie. În funcție de obiectivele proiectului tău, poți calcula aproximativ câtă memorie de disc îți trebuie. De exemplu, mai puțin de un gigabyte este suficient pentru a găzdui un blog sau un mic site carte de vizită. Pe când pentru un magazin online sau un portal de știri, deja vei avea nevoie de mult mai mult spațiu. În orice caz, îți recomandăm să optezi pentru o opțiune cu rezervă, mai ales dacă intenționezi să dezvolți proiectul și să crești cantitatea de conținut prin încărcarea materialelor grafice și video.

Calificarea și disponibilitatea asistenței tehnice

Chiar dacă apar puține probleme din perspectiva calității serviciului de hosting, mai devreme sau mai târziu vor apărea întrebări la care poate răspunde numai suportul tehnic. Caută și citește recenzii despre un anumit furnizor, acordă atenție vitezei și calității de soluționare a problemelor. Aflați dacă furnizorul oferă asistență telefonică sau printr-un sistem de prelucrare a solicitărilor clienților, deoarece uneori complicația poate fi urgentă, iar interacțiunea prin e-mail poate dura foarte mult timp. De exemplu, personalul calificat a MegaHost este disponibili 24/7 pentru a soluționa rapid orice problemă tehnică.

Copie de rezervă a datelor

Concretizează cu furnizorul de web hosting, în cazul în care este creată o copie de rezervă a datelor, pe ce server sunt păstrate toate informațiile, pe al tău sau altul. Acest lucru este important, deoarece în cazul unor modificări nereușite în timpul procesului de actualizare, datele salvate pe același server pot fi pierdute, pe când dacă se află pe o altă mașină, pot fi restaurate cu ușurință. Acest lucru vă va economisi timp și va preveni unele probleme. În cazul MegaHost, toți clienții beneficiază de backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiști în domeniu, pentru a garanta siguranța informațiilor.

Simplitatea de gestionare a site-ului

Dacă nu ai lucrat niciodată cu site-uri și alegi serviciile de hosting pentru prima dată, atunci optează pentru o variantă cu interfață intuitivă și simplă. La început, nu trebuie să înțelegi toți parametrii ce țin de găzduire, iar termeni tehnici suplimentari te pot deruta doar. Concretizează dacă poți pune site-ul în funcțiune fără a pierde timp suplimentar și vei primi asistența tehnică de care ai nevoie în acest proces.

Nu uita despre nivelul de securitate

Bineînțeles, te poți convinge că găzduirea este fiabilă numai după ce ai folosit serviciile pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, poți citi mai întâi recenziile utilizatorilor care au utilizat deja serviciile unei anumite companii, dar nu uita să acorzi atenție perioadei în care persoana a lucrat cu furnizorul. Un client care cooperează de mult timp poate evalua mai adecvat calitatea serviciilor decât unul care le-a folosit serviciile doar pentru câteva luni.

Evaluează în ce măsură te avantajează prețurile și diversitatea tarifelor

Pentru mulți, acest criteriu este decisiv. Să nu crezi că o găzduire scumpă este cea mai bună alegere sau, dimpotrivă, cea mai ieftină va fi o achiziție perfectă. Optează pentru un hosting sau altul în funcție de nevoile proiectului tău și de resursele de care are nevoie. Alege un furnizor care oferă o diversitate mai largă de tarife, deoarece site-ul mereu va fi supus unor schimbări și trebuie să știi că poți schimba tariful pe unul mai eficient, în cazul în care afacerea ta reușește să se dezvolte. La MegaHost poți beneficia de servicii de web hosting, VPS și chirie de servere dedicate, iar pachetul minim este de doar 0.99 euro, iar în schimb obții: 1 GB memorie SSD, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră.

Reține că de calitatea serviciilor de hosting direct depinde și buna funcționare a proiectului tău. Pentru a rămâne complet mulțumit, acordă atenție fiecărui detaliu atunci când faci alegerea și ia în considerare sfaturile de mai sus. Optează pentru furnizori cu experiență în domeniu și cu personal calificat, care îți vor oferi soluții în caz de orice problemă.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Megahost – web hosting company

Comentarii

Cauta

Categorii populare