Comunicate de Afaceri

Stefadina.ro ofera cursuri avizate pentru arhivarea documentelor

Creșterea eficienței in cadrul unei organizații poate fi realizata prin implementarea unui sistem de management al documentelor eficient.

Managementul documentelor reprezinta practica profesionala de administrare a inregistrarilor (documentele in format fizic și electronic) unei organizații pe tot parcursul existenței lor, din momentul intocmirii acestora, pentru atingerea scopului pentru care au fost create și pana la distrugerea lor. Aceasta activitate inseamna identificarea, clasificarea, pastrarea, securizarea, regasirea, folosirea și distrugerea sau pastrarea permanenta a documentelor.

Formarea profesionala si serviciul de arhivare


Persoana-cheie intr-o companie, care are responsabilitatea de a pune la dispoziție informații și documente tuturor departamentelor pentru desfașurarea eficienta a activitaților curente este Funcționarul documentare sau Record manager.

Asociația Stefadina ce poate fi accesata pe site-ul http://stefadina.ro/ realizeaza proiecte in domeniul managementului documentelor
prin derularea a patru programe de formare profesionala: funcționar documentare, archivist, arhivar, legator manual.

Cui se adreseaza cursul pentru arhivarea documentelor?

Cursul se adreseaza creatorilor și deținatorilor de documente, instituții publice sau companii private care doresc instruirea personalului insarcinat cu managementul documentelor, precum și persoanelor interesate sa cunoasca și sa activeze in acest domeniu.

Certificatul de absolvire obținut este avizat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, prin Autoritatea Naționala de Calificari, conform O.G. 129/ 2000, republicata, ofera angajabilitate in domeniul arhivarii documentelor, managementului arhivei fizice și va permite sa activați in cadrul oricarei instituții publice sau private, societaților de arhivare și management al documentelor, muzeelor sau bibliotecilor. Certificatul de absolvire este recunoscut in Romania și țarile Uniunii Europene și este insoțit de suplimentul descriptive.

In cadrul acestui proiect instruirea practica a cursanților se realizeaza in parteneriat cu SC Stefadina Comserv SRL, companie ce activeaza de 20 ani in domeniul arhivarii fizice si electronice.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare