Comunicate de Afaceri

Targul de Turism Touristica Cluj Napoca

De ce ținem cont atunci când alegem pachetul de vacanță?
Printre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem pachetul de vacanţă se numără alegerea unei agenții de turism sau a unui consultant care să fie transparent și de încredere. Astfel vom avea parte de consiliere, prețuri preferențiale și siguranța că totul va merge conform planului agreat de comun acord.
În al doilea rând, este la fel de important să îți cunoști așteptările, nevoile și să le corelezi cu bugetul de călătorie disponibil pentru anul în curs.
Documentează-te! Cu cât ești mai informat, cu atât vei găsi mai ușor destinația perfectă pentru tine și familia ta. Un sejur reușit începe cu research și recomandări din partea celor apropiați.
Grecia rămâne destinația preferată a turiștilor români și în anul acesta
Se zice despre Grecia că este leagănul civilizației europene și merită să fie redescoperit cu fiecare ocazie. Natură sălbatică, preparate culinare de calitate, prețuri accesibile și peisajele de vis sunt doar câteva dintre ingredientele unei vacanțe perfecte.
La Cluj-Napoca Târgul de Turism Touristica are loc în perioada 24-26 Februarie 2017, în incinta Vivo! Center. Agențiile anunță reduceri de până la 50% pentru rezervările early bird 2017 și avans de doar 25€!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Libero Events

Comentarii

Cauta

Categorii populare