Comunicate de Afaceri

Teava rotunda zincata este in topul specialistilor de constructii!

Teava rotunda zincata este un material utilizat de specialisti pentru realizarea proiectelor in care se transporta fluide sau gaze-non agresive, deoarece, datorita calitatilor pe care le are, acest material reprezinta una dintre cele mai buna solutii.
Avand in vedere ca principala calitate a acestui material este stratul protector de zinc, in mod evident acesta trebuie protejat. Astfel, pentru a va bucura de toate calitatile pe care acest material de constructii il are, specialistii recomanda ca aceasta sa fie utilizata in cadrul proiectelor impreuna cu restul materialelor.
Teava rotunda zincata

Unde poate fi utilizata teava rotunda zincata?

Acest material este utilizat intr-o varietate de domenii de la cel industrial, pana la cel civil si chiar agricol. Astfel, specialistii utilizeaza teava rotunda zincata pentru realizarea retelelor de transport pentru apa calda si rece, dar si pentru transportul agentului termic a carui presiune nu depaseste 50 de bari. Mai mult decat atat, acest material isi mai gaseste utilizari si pentru realizarea sistemelor de aer conditionat si stingatoare de incendiu, dar si in domeniul constructiilor metalice pentru realizarea de balustrade sau stalpi pentru garduri.

De ce este teava rotunda zincata cea mai eficienta solutie pentru transportul fluidelor si gazelor non-agresive?

Dupa cum spune si titlul, teava rotunda zincata este de departe cea mai buna varianta atunci cand este nevoie de un material utilizat pentru transportul fluidelor si gazelor nonagresive. Astfel, acest material este parte a proiectelor de realizarea retelelor de transport pentru apa, atat calda, cat si rece potabila, dar si pentru realizarea variantelor de instalatii de incalzire si de transport al agentului termic, daca acesta este transportat la o presiune de maxim 50 de bari. In plus, aceasta este utilizata si pentru realizarea instalatiilor tehnologice.
Pe langa proiectele de mai sus, teava rotunda zincata este folosita si pentru realizarea sistemelor de aer conditionat si stingatoarelor de incendii.
In domeniul gospodaresc si civil, acest material se regaseste sub forma de stalpi pentru sustinerea gardurilor, rame pentru porti si balustrade

Ce are special acest material de constructii in comparatie cu altele?

Numele de „zincata”, acesta diferentiatorul pe care il are acest material. Teava rotunda zincata este de fapt teava care a trecut printr-un proces de zincare. In cadrul procesului de zincare, acest material beneficiaza de aplicarea unui strat protector de zinc. Acest strat de zinc protejeaza materialul impotriva actiunilor agentilor corozivi care ii pot provoca ruginirea si astfel, rezistenta si durata de viata cresc considerabil. Stratul protector este aplicat atat la interior, cat si la exterior, fapt ce asigura o calitate pe masura. De asemenea, acest material prezinta si trei calitati importante:

  • Rezistenta ridicata la presiune;
  • Durata lunga de utilizare;
  • Utilizari in domenii foarte variate.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare