Comunicate de Afaceri

Tips&tricks pentru bagajul de vacanta cu Plaza Romania

Esti inca cu gandul la concediu? Multi dintre voi si-au rerzevat, poate, vacanta din vara aceasta cu ceva timp in urma, iar acum se apropie cu pasi repezi ziua plecarii. Stim, cea mai grea parte este aceea in care trebuie sa iti faci bagajul: ai pe lista o multitudine de lucruri de luat si cateva geamantane in care sa le pui pe toate. Provocarea cea mai mare vine atunci cand tot tu esti responsabil/ responsabila cu bagajul intregii familii. Cum sa te organizezi mai bine sa nu uiti nimic important sau cum sa te adaptezi la spatiul pe care il ai, vei afla in acest articol. Specialistii in vacante de la Plaza Romania ti-au pregatit o serie de tips&tricks pentru un concediu perfect!

  1. Organizarea este cheia. Stim cu totii cat de important este sa iti faci o lista inainte de a te apuca de impachetat, insa si mai important este sa fii realist in privinta capacitatii bagajului tau. In magazinul Samsonite din Plaza Romania de la etajul 1 vei descoperi produse inovatoare in gamele pentru calatorii, business sau casual, indiferent de nevoile pe care le ai.
  2. Nu te opri din rulat. Uită de clasicul impaturit al obiectelor vestimentare și incearca o noua metoda: rulatul hainelor. Astfel nu numai ca vei scapa de deranjantele cute, ci vei avea si mai mult spatiu in geamantan.
  3. Toate obiectele de valoare in bagajul de mana. Protejeaza-ti obiectele precum laptop, aparat foto, telefon, tableta sau chiar uscator de par impachetandu-le separat intr-un bagaj de mana. Astfel eviti riscul ca bagajul sa se piarda sau obiectele sa se deterioreze. Tot la Samsonite vei gasi o multitudine de variante pentru bagajul de mana compacte, calitative si inspirate din cele mai noi trenduri. Daca nu ne crezi, fa o vizita in magazinul din Plaza Romania.
  4. Bagajul pentru pitici. Cand ajungi la bagajul pentru cei mici, cea mai mare problema o reprezinta jucariile. Exista o solutie: ia-i piticului un bagaj mic, pe roti, potrivit pentru varsta lui, cu personajul de desene animate preferat si baga in el tot ce-i voluminos si usor. In acest fel, cel mic va fi incantat sa isi care singur jucariile preferate. Samsonite are o experienta de peste 100 de ani in gentile de voiaj si se adapteaza constant la nevoile consumatorilor sai, indiferent de varsta acestora.
  5. Pregateste-te pentru situatii neprevazute. Este important sa fii pregatit pentru situatia in care bagajul tau se pierde, de exemplu. Noi recomandam un bagaj separat pentru lucrurile esentiale cum ar fi : o pijama sau haine lejere de dormit, cateva obiecte vestimentare de schimb, lenjerie intima si cateva medicamente pentru situatii de urgenta.
  6. Bagajul de cală. Pentru a evita pierderea acestuia, noi iti recomandam sa alegi un geamantan/troler in culori vii pentru a fi usor de identificat pe banda de bagaje in multitudinea de bagaje in culori neutre.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare