Comunicate de Afaceri

TOP 3 destinatii pentru cei mici

In momentul in care „viata in doi” se transforma in „viata in trei” sau chiar mai multi, apar inevitabilele schimbari ale stilului de viata, copiii devenind prioritari sub toate aspectele: timp liber, cumparaturi, mijloace de transport sau vacante. Tocmai de aceea, touroperatorii, impreuna cu agentiile de turism, se intrec in oferte personalizate in concordanta cu nevoile parintilor si dorintele copiilor.

Pornind de la premisa ca, in vacanta, parintii doresc sa se relaxeze iar copiii vor doar sa se distreze, pachetele de vacanta incorporeaza aceste nevoi sub egida hotelurilor „DINO Club”, concept aplicat in mai multe destinatii. Vara aceasta, specialistii in turism ne ofera TOP 3 destinatii pentru familiile cu copii mici: Turcia, Egipt si Tunisia. Motivele care stau la baza acestei clasificari sunt urmatoarele: hotelurile DINO Club, care dispun de personal specializat pentru entertainmentul celor mici; transportul facilitat de charterele directe din Bucuresti si Cluj Napoca; plajele cu nisip fin si temperatura potrivita a marii; sistemul all inclusive avantajos avand in vedere raportul calitate – pret si nu in ultimul rand dotarile speciale pentru copii, pe care aceste resorturi le ofera (tobogane, piscine pentru copii, terenuri de joaca sau cluburi speciale).

„ TOP 3 destinatii pentru cei mici” este condus detasat de Turcia, cu binecunoscuta regiune Antalya, unde conceptul DINO Club este foarte apreciat, in special datorita animatiei in limba romana adresata copiilor. Spre exemplu, cateva dintre hotelurile de 5*****, all inclusive, care ofera acest concept sunt Dino Club Jasmine Beach in Alanya, Dino Club Alba Resort, Dino Club Alba Queen din Side, unde pretul unui sejur poate incepe de la 569 Eur/persoana, cu toate taxele incluse ” , declara Csaba Garamszegi, manager Best Reisen Romania. Acesta adauga: „ Locul doi este ocupat de Egipt, cu statiunea Hurghada, unde pe langa hotelurile agreate de familii de ani de zile precum Palm Beach 4****, LTI Pyramisa Beach Resort 5***** avem si noutatea sezonului : Dino Club Iberotel Aquamarine 5*****, un hotel nou, cu servicii la superlativ, unde o vacanta costa de la 646 eur/persoana, cu toate taxele si costul vizei incluse”. Podiumul este completat de „ Tunisia, cu statiunile Sousse, Monastir si Hammamet, ale caror atuuri sunt preturile mici, plajele cu nisip fin si faptul ca majoritatea hotelurilor sunt family - friendly . Hotelurile cele mai cautate sunt: Dino Club El Fell 3***, Ruspina 4****, Orient Palace 5***** sau Amir Palace 5*****, preturile incepand de la 379 eur/persoana, cu toate taxele incluse ”, incheie managerul Best Reisen.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.


Liana Borz
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 402 726
liana.borz@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare