Comunicate de Afaceri

Torturile de nunta de la Cristine.ro- o combinatie de gusturi de casa, esente naturale si design personalizat

Nunta, cel mai frumos eveniment din viata unei familii este rost de o organizare ca la carte. Iar din plan nu trebuie sa lipseasca momentul cel mai asteptat de toti invitatii: desertul. In ajutorul mirilor vine cofetaria online din Bucuresti, Cristine de Casa, locul de unde puteti comanda torturi de nunta online spectaculoase, atent pregatite dupa retete de casa speciale. Maestrul cofetar are grija sa respecte cerintele tanarului cuplu si la cererea lor, sa creeze un tort de nunta personalizat, cu ingrediente atent alese.

Torturile de nunta de la Cristine.ro, gusturi inspirate din bucataria bunicii

Diferite fata de deserturile cumparate din comert, torturile de nunta de la Cristine de Casa, gasite aici https://www.cristine.ro/cofetarie-online/torturi/torturi-nunta/, sunt speciale datorita elementelor folosite in crearea lor, precum si experientei maestrului bucatar in a crea dulciuri potrivite pentru evenimente cu o asemenea importanta. Astfel, ce deosebeste torturile de nunta la comanda din cofetaria Cristine.ro de toate celelalte sunt urmatoarele:
• Ingrediente folosite 100% naturale, astfel incat gustul sa fie exceptional; in retetele de la Cristine de Casa nu sunt folositi adaosi de crestere sau coloranti artificiali;
• Retetele torturilor de nunta de la Cristine.ro sunt inspirate din cartile de bucate ale bunicilor si combinate cu micile trucuri invatate la cursurile de patiserie profesionale;
• Designul tortului de nunta este gandit impreuna cu mirii, astfel incat sa fie personalizat dupa preferintele acestora si tematica petrecerii;
• Inainte de a comanda varianta finala de tort, Cristina, maestrul cofetar, va invita sa degustati aromele pregatite pentru deserturile de nunta si sa o alegeti pe preferata dumneavoastra.
Astfel, odata comandand torturi de nunta de la Cristine.ro, sunteti siguri ca la nunta dumneavoastra urmeaza sa aveti un desert spectaculos ca forma, savoare si aspect.

Comandati-va online tortul de nunta cu un minim de efort

Renuntati la a mai consuma timp si energie in cofetariile din cartier si alegeti sa faceti comanda desertului direct din mediul online. Prin cateva click-uri, intrati pe pagina web Cristine.ro https://www.cristine.ro/, o cofetarie online colorata si eleganta, unde urmeaza sa gasiti cele mai aspectuoase dulciuri.
Mereu la dispozitia clientilor sai, Cristina raspunde comenzilor la numarul de telefon 0744 639 301 si la adresa de e-mail contact@cristine.ro. Ridicarea comenzii se face de la sediul cofetariei din Bucuresti, situat pe Str. Clucerului, nr.4, et.1.
Nunta este mai eleganta, mai frumoasa si deosebita de toate celelalte cu un tort pentru nunta de la Cristine.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare