Comunicate de Afaceri

Tratament anticelulitic – metoda naturala de a scapa de aspectul inestetic

Ce trebuie sa stii despre tratament anticelulitic si celulele adipoase

Celulita este o asa numita "boala" a tesutului adipos in care celulele pot creste volumul lor in 60 de ori. Prin urmare, vasele de sange sunt comprimate si apa nu mai poate circula de catre celule. Pielea nu mai este oxigenata si intareste anumite fibre de colagen. Rezultatul este inflamatia pielii cu un aspect inestetic. Poti scapa acesta prin sedinte de tratament anticelulitic de la Fysiogand.

Celulita este una dintre cele mai frustrante si neplacute boli ale pielii la femei. Desi aceasta nu este o stare medicala grava si nu va afecta sau pune in pericol viata femeilor, celulita poate provoca probleme psihologice femeilor. Adesea, la 10 femei, aspectul neplacut al coajei de portocala al pielii este o acumulare de tesut gras (grasime). Celulita apare cel mai frecvent pe coapse, fese si glute. Fibra poate fi gasita si la josul abdomenului, antebratele (partea superioara a bratelor), talia si sanii.

Beneficii ale tratamentului

Masajul anti-celulitic si tratament anticelulitic imbunatateste circulatia sangelui, ajutand astfel sa se comporte in grasime in organism.

Mai mult, metoda stimuleaza sistemul limfatic si ajuta in mod activ sa elimine toxinele si excesul de apa care provoaca formarea de grasime.
tratament anticelulitic
Masajul anti-celulita este un chilo suplimentar al aliatilor, garantand un contur mai moale si mai frumos, flexibil si mai mult condiment. Alege si tu procedura de tratament anticelulitic!

Acesta este un program ideal pentru a slabi, deoarece este o problema care rezolva problema.

Cu colagenul bazat pe el si elastin, eficacitatea masajului anticelulitic este mai mare.

Pentru cine se recomanda

Se recomanda ca masajul anticelulitic sa fie aplicat persoanelor care doresc un contur mai moale sau care doresc o remodelare partiala a corpului (numai pentru anumite probleme).

Acesta este un tratament unisex pentru barbati si femei care, pe langa beneficiile sale pentru sanatate, are si un efect relaxant si fizic.

Alege si tu procedurile de remodelare corporala de la clinica de infrumusetare Fysiogand!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare