Comunicate de Afaceri

Tu ai auzit de noile spoturi LED de la Led Concept?

Ce sunt aceste sisteme de iluminat?

Inlocuirea becurilor clasice cu spoturi LED a facut ca aceasta tehnologia sa devina principala sursa de iluminat folosita.
spoturi LEd

Iluminatul LED reprezinta o solutie cu amortizare eficienta, devenind actorul principal atat in reducerea costurilor, cat si in protectia mediuluI. Avantajele acestor corpuri de iluminat sunt diverse si variate, motiv pentru care sunt cele mai cautate si utilizate.
Daca ne dorim ca spatiul pe care alegem sa-l iluminam sa fie eco atunci, trebuie sa alegem spoturi led in detrimentul celor cu halogen. Desi costul unui sistem de iluminat este un pic mai ridicat, acest cost se va amortiza foarte repede deoarece, spoturile led consuma mai putina energie electrica fata de cele pe halogen, lucru care se va putea observa foarte clar in factura de energie electrica.

De ce reprezinta utilizarea acestor spoturi led un avantaj?

Putem spune ca noua generatie led va fi cea pe care o vom folosi in urmatorii ani fara doar si poate. Acest lucru se datoreaza seriei de avantaje importante pe care aceasta tehnologie la ofera si pe care implicit si utilizarea de spoturi led face la fel.

In primul rand curentul electric pe care aceste spoturi led in cosuma este unul foarte scazut in comparatie cu alte tipuri de sisteme de iluminat. Acest avantaj este unul ce se face remarcat pe o perioada mai lunga de timp, astfel suma platita la factura de curent electric va scadea considerabil;
Aceste spoturi led ofera si o durata ridicata de utilizare. Acest lucru ajuta la o alta economie din punct de vedere financiar, deoarece odata montate acestea se vor inlocui mult mai rar in comparatie cu sistemele vechi de iluminat;
Designul modern pe care aceste spoturi led il au este de asemenea un plus oferit. Astlfel, acum le puteti gasi sub diferite forme pe care le puteti integra in spatiul dumneavoastra fara probleme.
Pe langa avatanajele de ordin tehnic, aceste sisteme de iluminat sunt foarte prietenoase atat cu omul, cat si cu mediul inconjurator, doarece nu emit raze UV si nici raze infrarosii ce ar putea dauna oamenilor, dar nici nu contin mercur, substanta ca dauneaza in mod cer mediului inconurator. In plus, lumina emisa este una aproape naturala ce nu obosesc deloc ochii persoanelor ce se afla in spatiul respectiv si intotdeauna va exista impresia ca de fapt lumina este una naturala si placuta ochiilor.

Astfel, putem spuna ca utilizarea unor spoturi led in orice tip de spatiu, fie el public sau privat, devine o alegere foarte inspirata din toate punctele de vedere.

Folosind spoturi led, spatiul cu pricina va fi perceput altfel si va oferi un alt confort si o alta stare de spirit, mult mai placuta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare