Comunicate de Afaceri

Turcia - mirajul all inclusive-ului

Hotelierii turci au stiut mai bine ca oricare altii sa-si atraga turistii, sa-i incante cu frumusetile naturale ale rivierei turcesti combinate cu profesionalismul angajatilor si sa-i fidelizeze oferindu-le mereu ceva nou, de calitate superioara. Anul acesta au venit in intampinarea familiilor cu copii oferind tarife extrem de avantajoase pentru acestia atat in cadrul ofertelor early-booking cat si last-minute.

Totusi, desi ofertele sunt extrem de diversificate are oare turistul roman banii si timpul necesar pentru vacanta in aceasta perioada de recesiune economica? Aceasta este intrebarea care i-a preocupat si ii preocupa in continuare pe touroperatori, hotelieri, transportatori. Raspunsul este unul pragmatic si simplu deopotriva: unii da, altii ba. “Turistii traditionali, care merg in concedii an de an nu si-au schimbat obiceiurile iar bugetele alocate achizitiei concediilor nu s-au modificat foarte mult. Diferenta o fac turistii ocazionali care au ales fie sa-si anuleze concediile fie sa aleaga destinatii mai ieftine sau sejururi mai scurte” afirma Csaba Garamszegi, manager Best Reisen Romania. “Insa, nu pretul este principala problema ci incertitudinea, teama de evolutia viitoare a economiei. Hotelierii si-au adaptat oferta la conditiile economice, noi, touroperatorii la fel. Avem pachete all-inclusive pe Turcia, hotel de 4* incepand de la 449 eur cu toate taxele incluse. La 5 stele, in aceleasi conditii, preturile pornesc de la 569 eur ̋ continua Csaba Garamszegi.

Reteta turceasca pare sa dea rezultatele scontate: numarul de turisti romani dornici sa-si petreaca vacanta pe litoralul turcesc in acest an este intr-o continua crestere. Motivul este unul clar: resorturi pe malul marii, servicii de calitate, preturi rezonabile, regim de masa all-inclusive extrem de bogat care nu necesita cheltuieli suplimentare pentru turisti, curse charter din principalele orase. ” Numarul de solicitari pentru destinatia Turcia a crescut vizibil, in special pentru hotelurile de 5* all-inclusive. Charterele sunt pline iar turistii care asteapta oferte last-minute ar putea avea surpriza sa nu mai gaseaca locuri in avion sau la hotelul dorit pentru o anumita data de plecare. Recomandarea noastra este sa-si achizitioneze vacantele cu cel putin 2 saptamani inaintea calatoriei. 2010 este anul early-booking-ului in detrimentul last-minute-ului in special pentru destinatia Turcia”, adauga managerul Best Reisen.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.


Borz Liana
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 40 27 26
liana.borz@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare