Comunicate de Afaceri

Turistii de iunie: copiii !

Si daca pana recent, copii se bucurau de o ciocolata furisata in ghiozdan sau o iesire la cofetarie, de 1 Iunie 2010 asteptarile copiilor sunt diferite. Pentru a raspunde solicitarilor acestora pentru 1 Iunie, Best Reisen a invitat parintii cu cei mici sa se bucure de pachetele turistice pentru primele zile de vara.

Se simte in aer atmosfera premergatoare zilei de 1 Iunie. Prin scoli, licee si parcuri se pregatesc diverse evenimente care celebreaza Ziua Copilului. Desi copii ar fi cei mai entuziasmati de acesta zi, parintii reusesc sa-i intreaca, devenind uneori mai emotionati de aceasta zi, decat copii lor. Iar motivul pe cat de simplu este, pe atat de complicat devine: cadoul simbolic de alta data trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor odraslelor : telefon nou, playstation, paintball sau excursii exotice. In privinta unui cadou surprinzator, un pachet turistic cu servicii DINO CLUB, reprezinta o rasplata bine meritata atat de copii cat si de parintii acestora. Si pentru a exista satisfactie maxima pentru sarbatoritii zilei Copilului, Best Reisen propune oferte turistice care includ servicii DINO CLUB, pline de distractie: ,, Pe cei mici ii asteapta o minivacanta exact pe gustul lor cu plajele nisipoase, piscine speciale, terenuri de joaca, tobogane, bufeturi adresate acestora, precum si programe de sport si de joaca, sedinte de formare corporala, programe de divertisment, prin urmare, un sejur fantastic. De asemenea, un aspect care ii vizeaza pe cei mari este tariful special alocat copiilor pentru un sejur exotic in Tunisia, Egipt sau Turcia’’, declara Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania.

„Pe langa toate facilitatile oferite, un aspect foarte relevant este politica de tarife pentru copii. Spre exemplu, in Tunisia, la hotelul DINO CLUB El Fell, 3 *** all inclusive, un pachet de 8 zile/ 7 nopti costa 399 euro, cu toate taxele incluse, iar pentru primul copil (intre 2 – 12 ani) tariful este doar 309 euro. De asemenea, in Egipt – Hurghada, la DINO CLUB Iberotel Aquamarine 5***** all inclusive, un pachet de vacanta costa 456 euro, din nou, cu toate taxele incluse, iar pentru primul copil, tariful special este de 276 euro sau in Turcia, la DINO CLUB Jasmine Beach, 5***** all inclusive, pretul unui sejur este de 439 euro, toate taxele incluse, iar pentru primul copil, costul este de doar 299 euro. In concluzie, reprezentantul Best Reisen declara „ Pentru toate destinatiile avem animatori de limba romana, maghiara si engleza atat pentru copii si adulti. Mai mult, pentru aceste destinatii asiguram zboruri directe cu plecare din Bucuresti sau Cluj Napoca”.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.


Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare