Comunicate de Afaceri

Un Revelion subacvatic, o destinatie speciala pentru turisti

Pentru cei cu spirit de aventura, care nu vor sa leneveasca toata ziua pe plaja ; pentru cei cu inima si mintea deschisa pentru a descoperi frumusetea locurilor ; pentru cei care prefera simplitatea si naturaletea oamenilor, turoperatorul Best Reisen introduce “Bijuteria Africii de Est”: Kenia.
In Kenia, toata lumea spune Jumbo, formula de salut conventionala. Mai mult, turistii care aleg aceasta destinatie trebuie sa stie ca diversitate extrema a punctelor de atractie turistice creaza dependenta: de la muntele Kenia la plajele albe cu nisip fin ; de la snorkell safari (safari subacvatic in Oceanul Indian) cu recifurile de corali si speciile de pesti puternic colorate la safari pe uscat in minunatele rezervatii sau parcuri nationale, impregnate de o varietate de animale salbatice. Cu siguranta, intalnirea cu The Big 5, grupul celor 5 animale, printre cele mai mari si periculoase din lume (bivolul, elefantul, leul, leopardul si rinocerul) va stimula cele mai ascutite simturi si va lasa o amprenta de adrenalina asupra oricarui turist. Astfel, cu o viata salbatica magnifica si una dintre cele mai frumoase plaje de pe continent, Kenia nu este o destinatie turistica tipica ci este o destinatie perfecta pentru cei care doresc sa combine relaxarea pe plaja cu senzatiile puternice ale unui safari si cu descoperirea lumii subacvatice a oceanului Indian.
“Combinatia unica a posibilitatilor de divertisment face ca aceasta destinatie sa fie preferata de turistii cu spiritul de aventura bine dezvoltat dar si de cei care doresc sa descopere frumusetea unei culturi radical diferite de mediul european modern.” declara Emoke Tamas, marketing & sales manager Best Reisen Romania. Aceasta adauga “ Pentru Kenia, Best Reisen ofera turistilor zboruri charter Budapesta – Mombasa, iar din Bucuresti si Cluj asiguram conexiune cu zbor cursa regulata, la tarife speciale. Astfel, special pentru Revelion, un sejur de 9 zile cu plecare din Bucuresti (cu escala in Budapesta), la un hotel de 4**** cu servicii all inclusive este 1874 eur/pers - loc in camera dubla. In acest pret sunt incluse taxele de rezervare si de aeroport cat si cina festiva din seara de Revelion. In plus, se mai plateste viza la sosirea in tara, in valoare de 40 euro (50 USD).” In concluzie, marketing & sales managerul Best Reisen declara “ Oferim turistilor posibilitati variate de entertainment, prin intermediul diferitelor programe facultative care se extind de la safari de 1 sau 2 zile in Parcul National Tsavo Est sau Vest, Snorkell Safari sau vizita in orasul Mombasa. Aceste excursii facultative sunt la alegere, cu plata la reprezentantul local - la fata locului, combinat cu un sejur intr-un resort de lux. Tariful unui program de safari de 2 zile este: 290 eur/persoana, cazare si masa fiind incluse in program. A nu se rata snorkell-safari-ul, o experienta incredibila: cunoasterea lumii subacvatice a Oceanului Indian. Costul unei aventuri de acest gen este de 150 eur/persoana, cu echipament si pranz inclus.
Informatii importante pentru turisti : viza se obtine direct de la aeroport, principalele limbi vorbite sunt swahili si engleza, infrastructura turistica este bine pusa la punct si niciun vaccin nu este obligatoriu. In schimb, este recomandat vaccinul impotriva febrei galbene. De asemenea, varful sezonului turistic este in lunile ianuarie si februarie, aceasta perioada fiind considerata a fi cea mai placuta din punct de vedere climatic.
Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Emoke Tamas
Marketing & Sales Manager Best Reisen Romania
0264.483.248
info@bestreisen.ro

Georgiana Corsau
PR Manager D’Avantage Consult
0740.306.603
georgiana.corsau@davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare