Comunicate de Afaceri

Un vizionar se reinventeaza constant. Vino in comunitatea specialistilor CRM Romania Customer Management Summit 2011

Dupa editiile de succes din Polonia si Rusia, Romania Customer Management Summit reuneste la Hotel Ramada Plaza experti romani si internationali din industria de profil. Evenimentul va avea loc in perioada 23 – 24 Noiembrie 2011, Hotel Ramada Plaza, Bucuresti. ROMANIA CUSTOMER MANAGEMENT SUMMIT este o conferinta internationala de prestigiu, care continua si-n momentul in care agenda conferintei ia sfarsit, prin relatia care se creaza intre participanti, fara sa existe in vreun moment o distanta intre audienta si speaker. Evenimentul iti va oferi un schimb veritabil de know-how, o detaliere de tehnici si tactici care iau forma solutiei adecvate pentru fiecare companie in parte.
In cadrul evenimentului vor fi dezbatute noile tendinte in afaceri si vor fi prezentate retetele de succes ale specialistilor din domeniul CRM-ului. Conferinta se bazeaza doar pe studii de caz, noi concepte de folosire a CRM-ului in propriul business. Aceste noi tendinte dinamizeaza piata la nivel mondial si dau startul unei noi ere in domeniu.
Un alt aspect esential in cadrul dezbaterilor summit-ului este reprezentat de sublinierea celor mai bune practici de Contact Center. Accentul va cadea pe evidentierea rolului cheie pe care il are departamentul de Contact Center, adica punctul central care faciliteaza gestionarea tuturor contactelor dintr-o companie si constituie un segment vital al managementului in ceea ce priveste relatia cu clientii companiei. Specialistii vor prezenta, pe baza studiilor de caz, avantajele considerabile pe care le are departamentul de Contact Center realizat cu profesionalism.
Incepand cu sfarsitul anului 2008 situatia economica a lansat provocari deopotriva clientilor si agentiilor, iar majoritatea sectoarelor de business au trecut prin probe dificile pentru a rezista pe piata. Astfel, unul din avantajele acestei perioade s-a dovedit ca reteta a supravietuirii pe piata sa fie un sistem de business organizat – CRM. Ramai astfel conectat la ideile specialistilor, concretizeaza-ti ideile in strategii, gandeste dincolo de propriile limite si fii o parte a CRM-ului la nivel global, fii un vizionar!

Pentru mai multe informatii acceseaza http://www.marketingindirect.ro/bluebusinessmedia/.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare