Comunicate de Afaceri

Una dintre cele 4 centrale termice din cadrul Tombolei BAXI si OBI a fost inmanata castigatorului din Arad

BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, a premiat la inceput de an cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI din Arad, Bucuresti, Pitesti si Oradea. Tragerea la sorti a avut loc in data de 8 ianuarie 2010, iar cei patru castigatori se vor putea bucura incepand cu acest an de o tehnologie de incalzire moderna, sigura si eficienta, ce raspunde celor mai inalte exigente de confort termic.
Vasile Iuga din Arad este astfel unul dintre cei patru norocosi posesori ai centralelor termice BAXI ECO 3 Compact. Pentru incalzirea locuintei, el si familia sa foloseau o centrala termica pe lemne, a carei autonomie de functionare era redusa la cateva ore, implicand alimentarea cu combustibil in mod repetat.

„Centrala oferita de BAXI a fost pentru mine si familia mea un cadou de An Nou cu adevarat neasteptat si extrem de util. Ne-a bucurat nespus, mai ales ca este primul premiu pe care il castigam vreodata. Acum beneficiem de caldura si apa calda, fara a avea disconfortul generat de procurarea combustibilului, de depozitarea acestuia sau de alimentarea periodoca a cazanului – asa cum se intampla in trecut. Centrala se incadreaza perfect in locuinta noastra, echipamentul ocupand un spatiu foarte mic. Este silentioasa, usor de utilizat, sigura si eficienta.”, declara Vasile Iuga, fericitul castigator din Arad.

In cadrul Tombolei BAXI au participat aproape 80.000 clienti ai magazinelor OBI, mecanismul de participare fiind unul pe cat de simplu, pe atat de eficient: indiferent de cumparaturile facute, toti clientii magazinelor OBI au putut completa talonul de participare, avand astfel sansa sa fie premiati in urma tragerii la sorti.

Profilul companiei BAXI Romania
Grupul Baxi este prezent si apreciat pe toate continentele, ocupand locul trei in Europa in domeniul asigurarii confortului casnic. Recent, a avut loc fuziunea dintre Baxi Group si De Dietrich Remeha Group. Entitatea astfel formata se numeste BDR Thermea si detine o pozitie de conducere pe piata termotehnica europeana, fiind lider de piata in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Olanda si Italia.

In Romania, marcile Grupului – BAXI, WESTEN si ROCA – sunt comercializate de catre Baxi Romania. Compania este singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor beneficiul “8 ani garantie” pentru toate produsele din gama centralelor BAXI, perioada ce reprezinta durata medie de viata a unei centrale termice.

Profilul companiei OBI
Cu 537 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pietei de retail DIY din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana. Pe langa Germania, Cehia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Bosnia-Hertegovina si Rusia, OBI este de asemenea prezent in Italia, Austria, Elvetia, Croatia, Ucraina si din toamna anului 2008 este prezent si in Romania. In urmatorii ani, OBI se va concentra pe extinderea pe pietele din Europa Centrala si de Est. Obiectivul este acela de a deveni lider de piata in toate tarile in care OBI este prezent.

OBI este cel de-al cincilea mare distribuitor DIY din lume, avand peste 38,000 de angajati. Magazinele OBI au inregistrat in anul financiar 2007 - 2008 vanzari totale de 5,8 miliarde Euro. Vanzarile la nivel international au atins o cota de piata de 43%.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare