Comunicate de Afaceri

Urgent Curat da startul parteneriatelor cu numeroase hale industriale pentru servicii de curatenie profesionale

Urgent Curat este compania care și-a dedicat activitatea curățării și igienizării locuințelor și edificiilor bucureștenilor și ilfovenilor la cel mai înalt grad de calitate. Având la dispoziție tehnologie și soluții de curățat de ultimă generație, Firma de curățenie Urgent Curat (https://urgentcurat.com/) garantează calitatea unei munci prestate impecabil. Astfel, din grijă pentru oameni și mediu, Urgent Curat a înțeles extinderea serviciilor de curățenie și în aria halelor industriale.

Urgent Curat spune START curățeniei în hale industriale

Urgent Curat și-a construit o echipă bazată pe profesionalism și experiență îndelungată în sectorul curățeniei, așa că extinderea serviciilor sale și pe sectorul de curățenie hale industriale a venit ca un pas firesc în evoluția companiei.

Pentru a putea activa în acest sector, echipa de curățenie Urgent Curat a participat la un training specializat, deoarece acest sector necesită un alt tip de pregătire. De asemenea, în funcție de tipul de activitate, echipa realizează un plan de curățare și primește instructajul adecvat pe specificul companiei pentru a concluzia ce produse, echipamente și tehnici de curățare sunt necesare.

„Halele industriale prezintă un risc crescut de îmbolnăvire a muncitorilor dacă nu este efectuată corespunzător curățenia. Orice companie a cărei activitate se desfășoară într-o hală industrială trebuie să știe că serviciul de curățenie este impetuos și că, în funcție de tipul de activitate, curățenia se face și de cel puțin 2 ori pe zi”, declară directorul Urgent Curat.

Echipamentele și aparatele folosite de echipa Urgent Curat pentru curățenia în hale industriale

Urgent Curat, parte a grupul Global Cleaning Solutions, s-a axat încă de la deschiderea companiei, pe nișa de eco, astfel că produsele de curățat sunt eco-friendly.

Mitul conform căruia soluțiile chimice curăță și igienizează mai bine un spațiu este demontat, Urgent Curat dovedind de-a lungul anilor că produsele sale eco-friendly sunt caracterizate prin curățare și igienizare la cel mai înalt nivel. Pe lângă faptul că acestea curăță impecabil, nu emană vapori chimici care ar putea degrada sănătatea angajaților și nici nu deteriorează calitatea echipamentelor specifice halelor industriale. Astfel, angajații se bucură de un mediu igienizat și de un aer curat și nepoluat.

Soluțiile de curățat nu pot să își îndeplinească atribuțiile dacă nu sunt asociate cu aparatură de înaltă calitate. Astfel, aparatura de curățat Premium beneficiază de tehnologie de ultimă generație pentru a putea curăța în profunzime, dar cu o atingere delicată pentru a nu interfera cu echipamentele găsite în halele industriale.

Aparatura Premium de curățat extrem de silențioasă eficientizează cu până la 5 ori mai mult curățenia în hale industriale și ajută, totodată, la reducerea considerabilă a timpului în comparație cu un serviciu de curățenie tradițional.

Urgent Curat, firma de curățenie de încredere pentru bucureșteni și ilfoveni

De-a lungul timpului, firma Urgent Curat a dovedit că excelența se atinge numai prin învățare continuă, menținerea pasului cu tehnologii și soluții de ultimă generație, evoluție și diversificare.

De la începutul activității și până în prezent, Urgent Curat și-a ținut promisiunea, aceea de a presta servicii de înaltă calitate cu aparatură Premium și soluții de curățat eco, la preț avantajos.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare