Comunicate de Afaceri

Usile cu Stil de la Deko Doors, pentru o ambianta deosebita

DekoDoors.ro are mai mult de 12 ani experienta in domeniu, iar cuvintele prin care se autocaracterizeaza sunt “perspicacitate”, “inspiratie”, “inovatie” si “implementare”. Produsele Deko Doors sunt originale, inovatoare, iar scopul companiei este acela de a satisface nevoile clientilor sai.
Compania pune la dispozitia clientilor sai peste 1000 modele de usi, realizate din lemn sau sticla, fiind proiectate astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de design, naturalete si ambianta. Printre clientii Deko Doors se numara proprietari de cladiri, proiectanti, arhitecti si distribuitori.
Deko Doors aduce in atentia clientilor sai usile din gama Stil, prin care invita la aprecierea lucrurilor frumoase din viata. Din gama Stil fac parte tipurile de usa Esprit, Flair, Residenz dar si tipurile A, K, S si tipul ST.
Pentru cei care doresc sa foloseasca usi realizate din lemn masiv in locuinta, tipul Esprit reprezinta alegerea perfecta. Acestea au un caracter exclusivist, datorita prelucrarii de inalta calitate a lemnului masiv. Veti face, astfel, alegerea unui stil modern, tineresc, caracterizat de naturalete si amploare.
Deko Doors te aduce mai aproape de natura, prin tipul de usi Flair. Lemnul din care sunt relizate aceste usi va aproprie de natura. Designul este unul linear, dar variabilitatea usilor Deko Doors va scoate din monotonie. De o inalta calitate va puteti bucura alegand usile din stilul Residenz. Cu acestea, gama Stil faciliteaza libertatea unui design interior individualizat, de calitate. Usile din categoriile Esprit, Flair si Residenz va sunt oferite de catre Deko Doors in variantele: artar masiv, fag masiv si stejar masiv. Aveti oportunitatea de a alege tipul de sticla care se potriveste cel mai bine incaperii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Digital Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare