Comunicate de Afaceri

Bonami se pregateste pentru Black Friday

Sezonul Black Friday, ce include anul acesta doua weekenduri, 12-15.11 si 26-29.11, va incepe inca de joi la miezul noptii si se va incheia duminica. Pentru primul weekend, in care Bonami participa la Black Friday romanesc, vor exista produse cu reduceri de pana la 80%. Pentru Black Friday traditional, va exista o reducere de 15% la orice produs din oferta Bonami. Pe 30.11 , luni, va avea loc Cyber Monday.


Pavel Vopařil, CEO Bonami, a mentionat:’’ Anul acesta suntem deosebit de optimisti in ceea ce priveste Black Friday, proiectam vanzari duble fata de 2019, atat in Romania, cat si pe celelalte piete unde suntem prezenti. Pregatirile pentru acest eveniment online au debutat in august, astfel incat sa putem avea o oferta larga si cele mai bune preturi pentru clientii nostri. Previzionam vanzari cu 300% mai mari, fata de o zi obisnuita de noiembrie.’’

Recent, Bonami a inceput sa ofere in Romania posibilitatea livrarii coletelor mici prin serviciul Coletaria, ceea ce va contribui la cresterea vanzarilor in cele doua weekend-uri Black Friday: ‘’ Ne asteptam ca oamenii sa comande cu si mai multa incredere, deoarece nu se vor baza pe curieri si isi pot prelua comenzile oricand doresc. Este un mod de livrare mai convenabil si mai confortabil pentru clientii nostri.’’, a mai adaugat Vopařil.

Fata de anul trecut, compania a dublat, de la 20.000 la 40.000, numarul de produse unice (SKU) disponibile pentru Black Friday.

Bonami continua campania cashback pe tot parcursul lunilor noiembrie si decembrie, astfel ca orice suma cheltuita pe Bonami.ro in aceasta perioada, va fi returnata clientilor pe 24.12, sub forma de credite.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Cauta

Categorii populare