Comunicate de Afaceri

Pregatirea design-ului

Acest proces complex este realizat de catre cei mai buni designeri Huzo , folosing programe si echipamente de o inalta precizie cu o experienta de peste 15 ani. Design-ul pe care doriti sa il imprimati in articolele dumneavoastra de imbracaminte va fi realizat in mai multe etape , in primul rand folosind cea mai inovativa tehnologie existenta pe piata. Fiecare design al fiecarui client este unic din toate punctele de vedere.

Alternativ, va vom putea crea propriile litere sau grafica folosind software-ul professional .Huzo detine doar cele mai profesioniste software-uri pentru a crea grafica unica. Aceste programe necesita destul de multe abilitati de design grafic ,dar Huzo are o experinta de peste 15 ani in acest domeniu si automat cei mai renumiti designeri grafici!

Indiferent de alegerea de design pe care o faceti, lucrul cheie de stiut atunci cand alegeti un design pe care sa il aplicati echipamentului dumneavoastra trebuie sa faceti diferenta dintre grafica raster si grafica vectoriala.

Majoritatea fotografiilor folosesc aceste formate si pot avea diferite niveluri de rezolutie digitala, descrise de cati pixeli contine imaginea. Un numar mai mare de pixeli va indica o imagine mai detaliata.

Grafica vectoriala utilizeaza linii, curbe si unghiuri mai complexe pentru a crea grafice usor redimensionate. Proiectarea unei grafice vectoriale necesita unele abilitati de design grafic, dar multi artisti prefera acest stil pentru munca lor datorita flexibilitatii sale. Aceste imagini vor avea formate precum EPS, PSD si JPEG.

In cele din urma, tine cont ca vei pune hartia de transfer cu susul in jos pe articolele de imbracaminte. Aceasta inseamna ca va trebui sa va oglinditi designul daca include text! La Huzo.ro noi luam in considerare toate detaliile necesare pentru a va oferi doar cele mai calitative rezultate

Huzo! Satisfactie garantata prin cele mai calitative servicii ! www.huzo.ro locul unde proiectul dumneavoastra prinde contur!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare