Comunicate de Afaceri

Care sunt beneficiile mâncării naturale pentru animalul tău de companie

Iubitorii de animale de companie își doresc ca animăluțele lor să fie cât mai fericite și mai sănătoase astfel încât să le aibă aproape cât mai mult timp. Un aport important în durata de viață a câinilor și pisicilor îl are chiar hrana acestora.

Toți stăpânii de patrupede ar trebui să pună un accent foarte mare pe modul în care le hrănesc și ar trebui să cunoască beneficiile pe care le oferă formulele de hrană pe care le aleg pentru aceștia.

Ofertele pentru mâncarea de câini și pisici sunt extrem de variate și putem să le achiziționăm din multe locuri. Trebuie să știm însă că exact ca în cazul mâncării noastre, unele dintre ele sunt foarte procesate și unele sunt naturale. Întrucât le găsim atât în magazine specializate, supermarketuri și pe internet, în multe variante, cu ingrediente diverse și o variatate de arome, trebuie să fim foarte convinși că ceea ce cumpărăm nu numai că este pe placul animăluțelor, ci este și sănătos.

Bineînțeles, este de la sine înțeles de ce ar trebui să evităm să cumpărăm o hrană slabă calitativ pentru animăluțele noastre. Nu numai că aceasta nu le asigură nutrienții necesari pentru o dezvoltare armonioasă, dar pe termen lung prin ingredientele deloc naturale și sigure pe care le conțin, ar putea să determine îmbolnăvirea acestora.

De aceea este important ca indiferent dacă avem în grijă un cățel sau o pisică, să alegem doar mâncare naturală, de calitate superioară și realizată de un producător ce prezintă garanție din sutele de variante de pe piață.

Hrana naturală super-premium produsă de Lenda este alegerea potrivită pentru a asigura câinilor și pisicilor o dietă completă și sănătoasă. Originară din Spania, compania pune în centrul activității sale preocuparea de a oferi animalelor de companie formule de hrană echilibrate, realizate cu ingrediente selecționate, 100% naturale, fără alte adaosuri de conservanți sau arome artificiale.

Beneficiile pe care le aduce hrana naturală propusă de Lenda au implicații vizibile în dezvoltarea propice a câinilor și pisicilor. Ingredientele de calitate pe care le conține, le oferă aportul necesar de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale de care au nevoie pentru ca sănătatea lor să fie în parametri optimi. De asemenea, nu conțin organisme modificate genetic, conservanți sau coloranți artificiali. Mixul de arome și gusturi este variat iar carnea este ingredientul principal din rețetele dezvoltate de Lenda.

Disponibilă în mai multe game, special concepute pentru nevoile singulare ale câinilor și pisicilor în funcție de vârstă, talie sau diverse sensibilități pe care le au, hrana naturală de calitate premium de la Lenda are beneficii multiple:

  • asigură sănătatea și vitalitatea pe toată durata de viață a animalelor și chiar crește speranța de viață a acestora prin ingredientele naturale mixate în proporțiile corecte în funcție de necesitățile fiecărui tip de câine sau pisică (în funcție de vârstă, talie, rasă)
  • întărește imunitatea și metabolismul prin conținutul optim de vitamine, minerale, grăsimi și aminoacizi
  • previne anumite boli de piel și digestive având în vedere faptul că nu conține cereale, produse lactate, carne roșie, coloranți artificiali
  • evitarea alergiilor pe care unii căței și pisici le au la cereale prin crearea unor formule de hrană care nu conțin cereale
  • asigură mobilitate bună și fortifiază oasele prin proteinele și carbohidrații conținuți
  • favorizează funcționarea perfectă a sistemului digestiv
  • imbunătățeste dentiția
  • conferă o blană lucioasă

 

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare