Comunicate de Afaceri

Cat de importanta este amenajarea interioara in functie de sezon?

Ambra, portocaliul ars si rosul bogat reprezinta culorile pe care le puteti invita si in interior, mai ales daca doriti sa reamenajati studioul de videochat pe care il detineti. Se spune ca in aceasta industrie noutatea este catalizatorul succesului, iar pentru a aduce intotdeauna ceva in plus in materie de decoruri & amenajari, am apelat la specialistii in design interior de la Rich Girls Studio pentru a afla care sunt cateva dintre tendintele pe care le vor pune in aplicare pentru a oferi un suflu nou celor 17 camere pe care le detin si pe care le puteti admira chiar aici.

Ton & Textura

Tweed-ul si lana sunt tesaturile de lux care nu trebuie sa lipseasca in acest anotimp dintr-o incapere ce isi doreste sa transmita caldura si intimitate, asa cum este camera de videochat. Acestea aduc un sentiment de confort, regasindu-se intr-o paleta coloristica vasta, de verde smarald si pana la rosu imperial. Aceste nuante functioneaza perfect alaturi de materiale precum ceramica robusta, pamanteasca. Purpuriul intens este o alta nuanta care arata bine sub forma unei cuveturi din tweed sau casmir, oferind si un plus de confort la atingere.

Totul in amestec

Pentru o incapere primitoare a unui studio de videochat de lux, care emana caldura relaxanta si ecletica de toamna, tesaturile florale sau pernele cu motive inspirate din padurile aramii reprezinta artificiile potrivite. O patura de lana din Welsh arata mult mai bine daca este acompaniata de perne pictate in nuante sezoniere si cu un covor in dungi sau cu linii clasice.

Tapiteria calda

Pentru o senzatie reala de toamna, amestecati modelele, texturile si stilurile intr-o camera de videochat. Articolele din ceramica anticara si ceramica spongioasa sunt compensate cu tesaturi rustice, insa confortabile. Frunzele de toamna sunt motive care se pot regasi atat la nivelul tapetului, dar si la nivelul covoarelor care acopera pardoselile din parchet luxos. Acestea pot deveni un accent atractiv si de actualitate in orice element al incaperii.

Nuantele calde si cele pamantesti

Managerul studioului de videochat Rich Girls din Bucuresti spune ca designul joaca un rol esential in motivatia modelelor, iar acestea trebuie sa fie intotdeauna inconjurate de elemente ale prezentului, care sa le faca sa pretuiasca fiecare moment si clipa, indiferent de sezon. Un decor de vara nu va fi suficient de motivant in cadrul sezonului rece, asa ca este nevoie de elemente de design interior care celebreaza nuantele aramii si pamantesti ale toamnei. Manualul si artizanul sunt cele doua reguli ale toameni, iar o piesa cheie care le armonizeaza poate consta intr-o tesatura imprimata cu frunze supradimensionate sau cu un curcubeu de tonuri calde.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare