Comunicate de Afaceri

Cele mai înalte dorințe ale olfactivului tău

Cu inima parfumului stabilită în Orientul Mijlociu și cu o cultură puternică a parfumului, Oud, cunoscut și sub numele de nota arabă, este un simbol al adevăratei opulențe și al luxului nemuritor. Fiind un parfum care a devenit sinonim cu Orientul Mijlociu de mii de ani, parfumurile arabe au atins nivelul de vârf al lumii parfumeriei. Cu ocazia Ramadanului, am adunat câteva dintre cele mai senzuale parfumuri de inspirație arabă de care ai nevoie în colecția ta din această lună.

DOLCE&GABBANA CATIFEA DESERT OUD

Velvet Desert Oud de la Dolce&Gabbana plutește ca valurile dunelor de nisip din deșertul arab . Un parfum cu adevărat inspirat din Orientul Mijlociu atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

JO MALONE LONDON GARDENIA & OUD

Când acest parfum ademenitor de gardenie albă este infuzat în aer, te vei simți instantaneu ca și cum te-ai afla într-o stațiune de lux de pe plajă arabă. Cu note de vârf de gardenie, chihlimbar și oud, acest parfum este o contradicție captivantă între oud sulf și chihlimbar cald.

MAISON FRANCIS KURKDJIA SATIN MOOD

Uleiul oriental de corp de la Maison Francis Kurkdjian este infuzat cu uleiuri de argan și caise care catifelează, regenerează și antioxidează pielea, lăsându-ți totodată un miros rece și profund.

TOM FORD NEGRU

Lansat în 2015, Noir Pour Femme de Tom Ford este un parfum oriental-floral seducător, care te împarte cu un farmec irezistibil al unei femei fatale. Este provocatoare și pretențioasă, dar senzuală, misterioasă și serios feminină.

PRADA SOLEIL AU ZENITH SPICE

Creat de Prada , acest parfum este o esență extrem de sofisticată de lemn de santal, cu o bază profundă și întunecată de vanilie, nucșoară, scorțișoară și piersici. Cu fiecare spritz de Soleil au Zenith, te simți îmbogățit în cultura Arabiei.

GUERLAIN SANTAL REGAL

Inspirat de comorile Orientului, acest parfum care este învăluit în mister de Guerlain include unul dintre cele mai luxoase și prețioase ingrediente din lumea parfumurilor: lemnul de santal.

ROBERTO CAVALLI DIVINE OUD

Acest Oud hipnotic și intens de la Roberto Cavalli încapsulează cu adevărat un parfum de lux.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare