Comunicate de Afaceri

Cum să-ți coordonezi echipa de vânzări de la distanță

Cei care lucrează în vânzări știu că au de înfruntat dificultăți majore în această perioadă de izolare la domiciliu și muncă la distanță. Coordonarea unei echipe de vânzări la distanță este și mai dificilă în aceste vremuri. Iată câteva recomandări pentru coordonarea eficientă de la distanță a forței de vânzări.

 1. Ședințe de vânzări cu toată echipa

Chiar dacă fizic nu se poate organiza o întâlnire cu echipa, este bine ca periodic să fie organizate ședințe cu toate persoanele implicate în activitățile de vânzări. Acest lucru păstrează moralul ridicat și ajută la menținerea unei coeziuni interne.

 2. Organizarea calendarului de activități de vânzări

În lipsa ședințelor de planificare și coordonare a vânzărilor organizate la sediul firmei, este nevoie de instrumente software pentru lucru colaborativ. Calendarul de prezentări online planificate, de telefoane de dat sau de întâlniri este foarte util în acest sens. Inclusiv ședințele interne de vânzări organizate online se pot trece în acest calendar, astfel încât să vă asigurați că participă toată lumea.

 3. Instrumente de colaborare

Asigură o viziune unitară la nivelul întregului departament de vânzări în ceea ce privește produsele, prețurile, ofertele și întreaga relație cu clienții. Sistemele ERP permit implementarea unui mod de lucru colaborativ, în echipă, grație modulelor construite în acest sens.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC Business Tools S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare