Comunicate de Afaceri

Cumparaturi pentru nunta ta pe Fashion Days

Peste un milion de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și cosmetice care vă pot ajuta să economisiți timp. Veți găsi totodată foarte multe articole pentru nuntă, mire și mireasă.

 

1. OFERTA FASHION DAYS

Fashion days Black Friday
Fashion days Black Friday

Clienții Fashion Days se vor bucura de selecții aduse în exclusivitate și de cele mai bune oferte de preț pentru produse listate în toate categoriile.

Fashion Days le oferă clienților săi produse de la branduri de top la nivel internațional, precum: Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi’s, US Polo, Coccinelle. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genti și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

2. LIVRARE SI PLĂȚI

Livrare si plata
Livrare si plati

Anul acesta, va fi și mai simplu pentru clienții Fashion Days să achiziționeze de Black Friday produsele pe care și le doresc, având la dispoziție soluții personalizate, pentru ca experiența lor de shopping să fie excelentă, precum: livrare diversificată, inclusiv în rețeaua de peste 500 de oficii ale Poștei Române, verificarea coletului la livrare, retur gratuit, plata în rate fără dobândă, soluții de identificare a mărimii potrivite, precum Fit Finder.

„Ne-am pregătit cu cel mai mare stoc și cu cea mai diversificată gamă de produse, pentru ca toți clienții să găsească în site-ul fashiondays.ro și în aplicația de mobil exact ce își doresc și la cele mai bune prețuri”, declară Robert Berza, General Manager Fashion Days.

3. STOCURI DE PRODUSE ÎN OFERTĂ:

 

...

 

Mai mult citeste articolul original pe alizera:

Cumparaturi pentru nunta ta pe Fashion Days

Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare