Comunicate de Afaceri

De ce este bine sa se serveasca micul dejun la birou?

Sa incepem cu unele dintre motivele evidente si mai putin altruiste de a comanda micul dejun la birou:

• Angajatii pot ajunge mai devreme

Probabil va puteti gandi la mai mult de un membru al echipei care este intarziat notoriu in fiecare dimineata, dar intr-un fel are timp sa cumpere un sandwich si un latte inainte de a ajunge la job.

Optand pentru un mic dejun gustos pentru echipa reprezinta un truc perfect pentru a nu mai exista intarziati. Schimbarea rutinei angajatilor de dimineata ofera un motiv mult mai bun pentru a iesi din pat si a se prezenta la timp (sau mai devreme) la job.

• Cresterea productivitatii echipei

Pe de alta parte, va puteti gandi probabil la unul sau doi colegi care se lauda ca nu mananca niciodata micul dejun. Nu este surprinzator faptul ca aceiasi oameni au de multe ori cel mai scazut timp de concentrare si par a fi usor distrasi dupa fiecare jumatate de ora pe care o petrec la birou.

Pentru a spori productivitatea, corpul nostru are nevoie de o doza buna de proteine si carbohidrati complecsi in cursul diminetii. Micdejunlabirou.ro doreste sa ofere angajatilor energia necesara pentru a putea obtine o zi pe cinste, sustinand randamentul ridicat al acestora.

• Creste moralul biroului

Micdejunlabirou.ro se gandeste la cat de important este ca membrii oricarei echipe sa fie uniti. Luand micul dejun impreuna, acestia pot forma conexiuni puternice, imprietenindu-se mai usor intr-un cadru familiar.

De asemenea, este distractiv ca acestia sa serveasca masa si sa discute cu echipa inainte de a incepe munca. In zilele reci, toata lumea iubeste o ceasca calda de cafea si un croissant de ciocolata, spre exemplu.

Oamenii care nu sunt infometati sunt, in general, fericiti

• Imbunatatirea sanatatii echipei

Exista o valoare extraordinara care poate avea un impact asupra a ceea ce colegii mananca. In ceea ce priveste nutritia, componentele unui mic dejun echilibrat sunt esentiale pentru a trai un stil de viata sanatos.

• Socializarea este sporita

Un lucru foarte important, probabil la fel de important ca sanatatea fizica, este sanatatea mentala a angajatilor. Oamenii sunt fiinte sociale care au nevoie de cateva lucruri de baza pe care trebuie sa le faca, sa manance, sa aiba un stil de viata echilibrat si, foarte important, sa socializeze.

Socializarea este aspectul care ne face oameni, caci suntem fiinte cooperative care trebuie interactioneze cu cei din jur, altfel exista multe riscuri legate de sanatate. Socializarea la munca este un element care incheaga echipa si o face sa coopereze in binele companiei. Ei bine, Micdejunlabirou.ro indeplineste atat aspectul legat de alimentatie, cat si de socializare, deoarece micul dejun la birou este un prilej minunat pentru angajati de a lua contact cu celelalte departamente din cadrul companiei.

Un beneficiu surprinzator pentru a servi micul dejun la birou este ca se poate influenta comportamentul echipei intr-un mod pozitiv. Cu ajutorul serviciilor oferite de Micdejunlabirou.ro, buna dispozitie poate fi prezenta in fiecare dimineata a angajatilor. Alaturi de cele mai proaspete produse, aduse intr-un timp cat mai scurt, putem spune ca fiecare inceput de zi poate avea o semnificatie aparte.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare