De ce esuează antreprenorii
În acest articol vom vorbi despre De ce eșuează antreprenorii? Antreprenoriatul implică crearea de noi afaceri de către persoana care este numită Antreprenor sau proprietarul acelei afaceri. Este, de asemenea, capacitatea de a începe o nouă afacere și de a o planifica, de a o organiza acceptând orice iese în cale. Antreprenoriatul este cea mai populară opțiune pentru tinerii acestei generații, deoarece are o mulțime de avantaje. De asemenea, ia amploare în acești ani și este ales de majoritatea populației pentru că, nu ne place să muncim slujba de la nouă până la cinci și, de asemenea, munca acolo nu ne dă nici succes, nici venituri mari. Acest job de nouă până la cinci este considerat plictisitor, deoarece nu există spațiu pentru inovare. Dar când vine vorba de antreprenoriat, depinde în totalitate de creativitatea și inovația noastră.
Deși locurile de muncă ne garantează un venit fix, nu există niciun aspect al creșterii în el și nu ne aduce venituri mari. Prin antreprenoriat nu există șef sau proprietar care să ne controleze, dar în asta suntem proprietarii în sine, așa că dă un sentiment de satisfacție și, de asemenea, o grămadă de responsabilități. Antreprenoriatul ne oferă mai multe șanse de a crește și de a câștiga mai multe venituri.
De ce eșuează antreprenorii?
Iată 10 motive pentru care antreprenorii eșuează. După cum sa discutat mai sus, există mai multe avantaje și avantaje în antreprenoriat, deoarece oferă mai mult spațiu pentru creștere și profit, dar antreprenorii eșuează din cauza propriei sale motive și persoana care este responsabilă direct pentru aceasta ar fi antreprenorul sau proprietarul. dar indirect, există și o mulțime de alți factori..
1. Neasumarea riscurilor
Antreprenoriatul este conceptul care este întotdeauna asociat cu riscul. Atunci când începem o afacere, profiturile și veniturile vin către noi din cauza riscului asumat mai devreme. Orice antreprenor sau proprietar nu poate scăpa de a-și asuma riscul. fiecare antreprenor de succes și-a asumat riscul calculat pentru existența de succes a afacerii. profiturile și veniturile nu pot fi obținute fără riscuri, așa că se aplică și pentru antreprenoriat. Mulți tineri antreprenori din ziua de azi sunt destul de ezitanti și se tem să-și asume riscul, dar prin această frică nimeni nu poate începe afacerea. Fiecare afacere implică oamenii de afaceri sau antreprenorii să-și asume o cantitate considerabilă de risc. În orice afacere, proprietarul ei nu ar trebui să se ferească de a-și asuma riscuri. Dacă fac acest lucru, ar putea ajunge să piardă succesul pe care îl pot obține în viitor, asumându-și riscuri.
2. Intrarea în afaceri fără cunoștințe prealabile
Antreprenoriatul este conceptul vast care trebuie să fie înțeles de fiecare antreprenor sau proprietar. Deci, intrarea în afacere fără cunoștințe prealabile este dezavantajul major pentru proprietar. Atunci când începe o afacere, antreprenorul ar trebui să învețe cel puțin despre elementele de bază ale acesteia, deoarece aceste cunoștințe ajută la luarea unor decizii mai bune în procesul de zi cu zi. Unii pot intra în afaceri ca să o continue, care a fost una începută de bătrânii lor, dar el sau ea ar putea să nu aibă cunoștințe despre afacerea lor. Acest lucru ar putea duce la factorul major care duce la eșecul antreprenoriatului. Deci, a avea cunoștințe adecvate despre afaceri este cel mai important ca asumarea riscurilor în afaceri. Aceste cunoștințe ajută la funcționarea cu succes a afacerii pe termen lung.
3. Urmărirea orbește pe ceilalți
ulți oameni sunt atât de mult influențați de mediul înconjurător în această generație. Multe afaceri îi atrag pe alții datorită succesului și profitabilității sale ridicate. Dar această afacere s-ar putea să nu se potrivească tuturor. Acest lucru trebuie să fie înțeles de noii antreprenori. Ori de câte ori o afacere care câștigă profit și are succes, mulți oameni de afaceri mai tineri încep să le urmărească orbește, fără a face o cercetare adecvată despre adecvarea acesteia la localitatea sa, capacitatea, etc. Deci acesta este unul dintre factorii majori care ar putea duce la eșecul antreprenorilor. Antreprenorul ar trebui să se asigure că el sau ea ar trebui să învețe avantajele, adecvarea, accesibilitatea, oportunitățile oricărei afaceri înainte de a începe oricare dintre ele și nimeni nu ar trebui să-i urmărească orbește pe alții, deoarece ar putea exista diferențe pe care noi s-ar putea să nu le cunoaștem și acest lucru ar putea duce la dificultăți în viitor.
4. Lipsa de inovație și motivație
În zilele noastre, oamenii preferă ideile unice și lucrurile creative, așa că afacerea din această generație depinde în totalitate de lucrurile inovatoare pe care le oferă clienților săi în ceea ce privește bunurile și serviciile sale. Antreprenorii nici nu ar trebui să încerce să-i copieze pe alții, nici să urmărească pe nimeni orbește. Dacă face acest lucru, oamenii consideră că este plictisitor și nu pot fi atrași de afacerea noastră. Prin urmare, fiecare afacere ar trebui să se străduiască din greu să ofere clienților săi aceste produse sau idei unice, astfel încât să conducă la succesul afacerii. Pentru a fi inovatori și creativi în afaceri, ar trebui să existe o mulțime de cercetări care trebuie făcute pentru a afla de ce are nevoie clientul. De asemenea, companiile pot încerca să facă sondaje pentru a-și cunoaște mai bine clienții. Deci, dacă există o lipsă de inovație și creativitate, antreprenorii ar putea eșua cu siguranță.
5. Venturing fără capital adecvat
Capitalul este aspectul cel mai proeminent și semnificativ al oricărei afaceri. O afacere poate fi începută atunci când are capital. Capitalul este considerat ca fiind factorii bani necesari pentru a începe o afacere sau pentru a cumpăra resurse pentru afacere. Când vine vorba de antreprenoriat, creșterea și succesul afacerilor este posibilă doar atunci când are un capital languid. Capitalul este factorul care aduce inovație și creativitate în afaceri. Atunci când o afacere dorește să intre într-o nouă afacere sau să înceapă un nou proiect, capitalul este foarte necesar. Deci, atunci când Antreprenorul dorește să înceapă o afacere sau să-și extindă cealaltă afacere existentă, el sau ea ar trebui să se asigure că a înființat o anumită sumă ca capital. De asemenea, fiecare antreprenor ar trebui să cunoască modalitățile de achiziție de capital. Deci, atunci când nu există un capital adecvat, antreprenoriatul începe să se destrame.
6. Neînțelegerea tendinței pieței
Este foarte important ca un antreprenor să știe ce se întâmplă pe piață. El sau ea trebuie să învețe despre nevoile clienților și despre cererea care există pe piață. Înțelegerea tendinței pieței este la fel de importantă ca și a nu urma tendința orbește. Accentul principal al antreprenorilor ar trebui să fie pe producerea sau furnizarea de servicii ale produselor care sunt necesare pentru client în acel moment și el sau ea ar trebui să înceapă să lucreze la el. Deci, pentru aceste cunoștințe de bază despre înțelegerea tendinței pieței este foarte important să ajungem la orice concluzie. Deci, dacă vreun antreprenor nu reușește să facă astfel de schimbări în funcție de variațiile de pe piață, atunci acesta este unul dintre motivele care duce la eșecul unui antreprenor.
7. Neînțelegerea comportamentului clienților
Comportamentul consumatorului este cel mai vast concept din economie. De obicei, probabilitatea consumatorilor de a cumpăra sau de a obține un bun sau un serviciu depinde în mare măsură de prețul acestuia. Deci cererea de pe piață pentru anumite produse sau bunuri depinde de consumatori. Deci, antreprenorii sau proprietarii trebuie să-și înțeleagă clienții și ar trebui să lucreze într-un mod de a-i satisface prin produsele și serviciile lor. Unii oameni de afaceri își vizează dorințele clienților și încep să se asigure că obiectivele lor organizaționale sunt direcționate către satisfacerea nevoilor clienților lor. Deci, acest lucru duce la existența de succes a afacerii, deoarece concentrarea acesteia rămâne pe consumatori și, prin urmare, fiecare antreprenor trebuie să învețe să-și înțeleagă comportamentul consumatorilor pentru a obține venituri din profit, dar în cazul în care, dacă nu reușește să facă acest lucru, antreprenorii și eșuează.
8. Lipsa strategiilor de marketing
Strategiile de marketing sunt unul dintre cele mai importante procese ale afacerii sau organizațiilor. Ajută să înțelegem piața lor specifică și modul în care să influențăm clienții, ajută, de asemenea, să ne țintim clienții și să reușim să livrăm bunurile și produsele înaintea concurenților noștri. Fiecare antreprenor trebuie să înțeleagă instrumentele de marketing disponibile și ar trebui să le folosească. Strategiile de marketing includ promoții precum marketing digital, marketing prin e-mail, marketing afiliat, marketing de conținut etc. Antreprenorul ar trebui să poată utiliza aceste instrumente în consecință. După cum am menționat mai devreme, este cel mai important proces. Oricând antreprenorului îi lipsesc strategiile de marketing, el sau ea va eșua cu siguranță.
9. Profitul ca singure obiective
Toată lumea urmărește gândul că afacerile sunt doar pentru a obține profit, dar acest lucru nu ar trebui să fie adevărat. Câștigul de profit ar trebui să fie doar o parte a obiectivelor planificate în afacere. Oricând antreprenorul începe să urmăreascăprofit ca singur obiectiv, el sau ea începe să eșueze la acel gând însuși. Dacă profitul este singurul motiv, atunci afacerea începe să-și piardă reputația, clienții săi, relația dintre creditori etc. Alături de profituri, câștigarea bunei reputații cu compania sau afacerea (fondul comercial), creșterea fondului comercial existent, menținerea calității în bunurile și serviciile sale, extinderea zonelor sale de investiții etc. ar trebui să fie obiectivele oricărui antreprenor. Nu doar obținerea de profit este importantă, dar și menținerea unei bune relații în societate contează foarte mult pentru afaceri. Dacă antreprenorul își face motivul în toate aceste aspecte și atunci se poate forma o afacere de succes.
10. Luând ușor concurenții
Fiecare domeniu sau zonă pe care o alegem are concurenți. Afacerile nu sunt diferite. Concurența este factorul care menține focul în interiorul nostru pentru a face mai bine decât concurenții noștri. Acest lucru ne îmbunătățește performanțele generale. Ar trebui să existe relații sănătoase și concurență între companii. Fiecare greșeală pe care o facem le oferă concurenților noștri șansa de a merge mai departe decât noi și de a câștiga clienți. Concurenții ar trebui să fie, de asemenea, un subiect în planificarea noastră și fiecare antreprenor ar trebui să țină cont de concurența sa și ar trebui să depună eforturi pentru a ocupa primul loc pe piață și în rândul clienților. Așa că orice antreprenor nu ar trebui să acorde niciodată această șansă și nu ar trebui să-și ia concurenții cu ușurință. Dacă el sau ea face acest lucru, atunci acesta este factorul major care îl face să eșueze.
Așadar, iată ideile mele despre cum și de ce eșuează antreprenorii. Ținând cont de toți acești factori, se poate începe o afacere de succes.