Comunicate de Afaceri

Fapte - Led vs iluminat fluorescent

Lampa fluorescentă a fost dezvoltată pentru utilizare comercială în anii 1930 și a fost livrată pe tot globul cu un succes larg răspândit. Cu toate acestea, designul de iluminat a parcurs un drum lung începând cu anii 1930 și un nou candidat pentru cea mai bună tehnologie de iluminat a însuflețit industria la sfârșitul anilor 1960.

În 2022, lumea este un loc foarte diferit. Așteptările noastre de calitate și ambițiile noastre de design interior sunt mai mari ca niciodată și niciodată nu a fost atât de important să ne gândim la lumea noastră și la viețuitoarele de pe ea. Deci, fie că sunteți în căutarea unor noi modalități de a vă lumina proiectele viitoare sau vă este mai greu să justificați păstrarea lămpilor fluorescente în clădiri, suntem aici pentru a vă conduce în direcția corectă.

ILUMINAT FLUORESCENT: CARE ESTE PROBLEMA?

Iluminatul fluorescent se confruntă cu o eliminare treptată pe scară largă de ceva timp și își datorează dezaprobarea crescândă, în parte, companiilor, persoanelor fizice și agențiilor guvernamentale care devin mai preocupate de conservarea energiei și salvarea planetei. Lămpile fluorescente standard sunt extrem de sărace când vine vorba de conservarea energiei și conțin substanțe chimice și elemente foarte dăunătoare pentru mediu.

Acest lucru nu înseamnă doar că proprietățile comerciale și rezidențiale pierd bani și energie pe durata de viață a lămpii, dar trebuie să se acorde atenție/cost suplimentar la eliminarea lor pentru a evita contaminarea mediului.

Luminile fluorescente, în special instalațiile mai vechi, se luptă și cu performanța. Ca lumini omnidirecționale, acestea necesită mai multe piese accesorii pentru a reflecta sau focaliza ieșirea luminoasă a becului; aceasta înseamnă un cost suplimentar și lumină irosită. Au, de asemenea, o perioadă de încălzire și nu vor atinge imediat niveluri optime de lumină.

LED-URI: CARE SUNT BENEFICIILE?

Iluminatul cu LED este mai bun pentru mediu și este mai eficient din punct de vedere al costurilor și din punct de vedere energetic. În comparație cu becurile fluorescente, luminile LED sunt cu până la 80% mai eficiente. Spre deosebire de luminile fluorescente, luminile LED transformă 95% din energia lor în lumină și doar 5% este irosită ca căldură; toate acestea în timp ce încă folosiți mult mai puțină putere pentru a oferi o ieșire puternică și consistentă la o putere mai mică. Consumul mai mic de energie echivalează cu rezultate mai ecologice.

Luminile LED au, de asemenea, o durată de viață mai lungă decât metodele alternative de iluminare. Spre deosebire de becurile fluorescente și incandescente, becurile LED de înaltă calitate au o durată de viață de până la 50 de ori mai mare decât unele alternative de iluminat. LED-urile au, de asemenea, o întreținere foarte redusă, făcându-le perfecte pentru tavanele înalte din depozite și toate aplicațiile industriale și comerciale.

Spre deosebire de iluminatul fluorescent, LED-urile nu au perioade de încălzire sau de răcire și nu pâlpâie (un contribuitor direct la starea bunăstării și sănătății angajaților). În ceea ce privește aspectul, tehnologia mai avansată și mai compactă a LED-urilor înseamnă că modelele pot fi mai creative și îndrăznețe (și mai mici), oferind în același timp aceeași putere și eficiență energetică.

REVIGOREAZĂ-ȚI LOCUL DE MUNCĂ CU ILUMINARE LED

Iluminatul cu LED pentru birou este piatra de temelie între interioare mediocre și excepționale. Fără o iluminare bună, impactul mobilierului și al amenajării riscă să fie vaid, iar alegerile slabe de iluminare pot duce la probleme de sănătate și productivitate pentru ocupanți.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare