Comunicate de Afaceri

ORGANIZAREA UNEI NUNTI IN 5 ZILE

Titlul zice tot. Cum îți organizezi nunta dacă ești pe fugă? Te-ai logodit în grabă,  pleci în altă țară peste o săptămână și trebuie să fii căsătorită. Uff, greu!! Chiar dacă pentru mulți pare imposibil să organizeze nunta (chiar și cu un an înainte), noi (echipa alizera) am reușit să organizăm în 5 zile.

Am fost contactați Sâmbătă, 26.08.2017, de mireasa în cauză, Simona. A cerut consiliere și ajutor în organizarea nunții, numai că nunta trebuia să aibă loc până pe 03.09.2017. Nu putem refuza o miresică la “ananghie”.. nu? Deci am strâns toată echipa și am început să dăm telefoane.

Echipa alizera la telefon
Echipa alizera la telefon

1. RESTAURANTUL PENTRU NUNTA

Restaurant Nunta
Restaurant Nunta

În mod normal este foarte greu să rezervi un restaurant cu un an înainte, deci cum puteam să reușim cu numai 5 zile înainte. Acest lucru este de-a dreptul imposibil (100%). Am sunat probabil toate restaurantele din Constanța, Mamaia, Ovidiu, Năvodari, Cumpăna și Valul lui Traian, fără succes bineînțeles (Sâmbetele și Duminicile ocupate). Daaar.. Daar .. Ce-ar fi dacă am încerca o nuntă Vinerea   ?

Zis și făcut! Nu a mai fost o problemă din momentul în care miresica și-a dat acordul pentru a avea nunta Vineri (între noi fie vorba.. au existat câteva restaurante rezervate în acea Vineri). Deci.. Bifat pe listă

 

2. FORMATIA PENTRU NUNTA

 

Formatie Nunta
Formatie Nunta

Fiind vorba de Vineri, nu am mai întâmpinat aceleași probleme asemenea restaurantelor, dar chiar și așa, formațiile au cântări în diferite localuri și nu am putut găsi ce aveam nevoie. Am făcut o schimbare și aici: am angajat un DJ pentru nuntă, care apropo, și-a făcut treaba impecabil. 

 

3. FOTO SI VIDEO NUNTA

Fotograf si Videograf Nunta
Fotograf si Videograf Nunta

Partea bună în ceea ce privește fotografia și videografia este că în general, ziua de Vineri este programată pentru diverse ședințe foto/video și poți amâna. Deci nu a fost foarte greu să obținem un pachet pentru nuntă.

 

4. ROCHIA DE MIREASA SI COSTUMUL MIRELUI

.........

 

Citeste mai mult pe alizera:

Cum iti Organizezi Nunta in 5 Zile. Nunta pe Fuga!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare