Comunicate de Afaceri

Pe ce culori ne bazăm în 2022?

Anul s-a schimbat deja, anotimpul e pe picior de plecare pentru a lăsa soarelui o nouă șansă, de ce nu s-ar schimba și culorile care sunt în trend în lumea modei? Poate de multe ori avem impresia că nu avem nicio influență asupra stării noastre de spirit, că avem zile bune, zile rele, ceea ce e corect, până la un punct.

Dacă este vreun aspect al modei, al hainelor și accesoriilor care ne influențează, acesta stă în secretul culorilor, al nuanțelor și tonurilor alese.

Să vedem astfel în ce culori ne vom înfășura în acest sezon:

1. Culoarea ovăzului

Nuanțele pale, timide, au fost în topuri încă de anul trecut, și își vor păstra mereu un loc aparte în calendarul și planurile oricărui designer.

Culoarea ovăzului este una ușor de asortat, o culoare ce aduce echilibrul și pacea mult râvnită în aceste perioade dificile.

Fie că alegi un palton de primăvară până în pământ sau un jerseu călduros, învăluie-te în tandrețea pe care o oferă acest ton pașnic.

2. Portocaliu a la mandarina

Dacă ești fană a fructelor ce ne înfrumusețează fiecare iarnă, înseamnă că această veste va fi una bună pentru tine.

Nu prevestește nimic mai bine un nou sezon plin de căldură decât un sacou portocaliu aprins, sau poate un accesoriu, o geantă de umăr în culoarea mandarinelor dulci.

3. Măsliniu

Făcând parte din familia verdelui, măsliniul mereu a jucat un rol aparte în lumea modei. Poate nu este atât de versat ca și un verde aprins, poate nu atrage toți ochii de pe stradă cu aceeași ardoare, însă deține același farmec ca și culoarea ovăzului: aduce un calm mult dorit spiritului. Astfel, nu te sustrage de la o rochie măslinie sau o fustă lungă.

4. Mov/ violet

Nu degeaba aceste nuanțe inedite au câștigat un loc aparte în topul culorilor de acest an și se așteaptă să vedem cât mai multe creații, din varii nișe, folosindu-se de magia oferită de culoarea mov. Dacă nu se potrivește cu nuanța tenului tău, nu te sfii, optează pentru un accesoriu mov, fie un inel futurist sau un colier.

5. Culoarea ciocolatei

Ei bine, cui nu îi place o bucată bună, calitativă de ciocolată ce ți se topește în gură? Poate nu recunoaștem, dorindu-ne să dăm jos kilogramele adunate de-a lungul lunilor întunecate, însă acum avem o nouă modalitate de a păstra dulcele gust aproape de noi: prin ținutele alese.

Maroul ciocolatiu are marele avantaj de a putea fi ușor de asortat, fie că vorbim de o cămașă sau un jerseu, mereu își va găsi perechea ideală.

6. Albastru atlantic

Nu cel din urmă, albastrul ocupă mereu un loc special în orice ținută și orice sezon. Nici primăvara acestui an nu va fi diferită. Cum am menționat deja, designerii au avut în plan două mari obiective: să creeze colecții ce ne încântă starea de spirit și ne umplu cu optimismul mult dorit și ținute ce ne readuc pe linia de plutire, oferindu-ne echilibru.

După cum ai ghicit, albastrul atlantic face parte din cea din urmă categorie. Îl poți purta fie la ținute elegante, șic, sau la haine sport.

Acum că am evidențiat principalele așteptări în materie de nuanțe pentru acest sezon, tot ce rămâne de făcut este să pornești la aventură și să găsești noul tău look perfect pentru această primăvară.

Crazy-Deals.ro îți vine în ajutor, oferindu-ți un cod reducere Answear, care te va ajuta să iei deciziile mai rapid, reducerile îmbiindu-te să adaugi în coș fiecare articol ales!

Sursa Foto Robert Katzki / Unsplash

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare