Comunicate de Afaceri

Procesul de imprimarea prin sublimare prezentat de Huzo.ro

Imprimanta de sublimare

In primul rand, cel mai important articol in scopul imprimarii prin sublimare este  o imprimanta cu cerneala de sublimare. Acest tip de tehnologie este creat atat pentru uz personal dar si comercial. Odata cu cresterea cererii de produse tiparite, aceste tipuri de imprimante au inceput sa fie produse in masa.

Hartia pentru sublimare

Cu imprimanta de sublimare, orice culoare  poate fi creata si transferata pe hartia de sublimare potrivita pentru diferitele modele de imprimante. Acest tip de hartie este numita si hartie de transfer. Se poate imprima o opera de arta personala, un logo personalizat, o imagine de familie sau orice design dorit pe hartia de sublimare.

Software-ul RIP

Unele imprimante de sublimare includ software-ul necesar pentru configurarea a ceea ce va fi imprimat. Aceste programe de calculator se numesc software RIP, prescurtare pentru „Raster Image Processor”. Nu toate imprimantele includ aceasta adaugare, dar acest software poate fi achizitionat separat.

Decuparea articolelor sublimate

Alte articole recomandate pentru procesul de sublimare includ un dispozitiv de taiere, acesta poate fi un cutit sau o lama rotativa. Acest articol este necesar atunci cand creati articole din tesatura originale. Exista unele produse de taiere care includ mai multe optiuni intr-un singur sistem pentru a se potrivi tuturor proiectelor.

Presa termica

Un alt articol necesar pentru imprimare este o presa termica. La fel ca si imprimanta, transferurile prin sublimare vin intr-o varietate de dimensiuni si modele .Functia presei de caldura este de a imbina  desenul de pe hartia de sublimare pe material cum ar fi cani , tricouri sau alte materiale textile. Astfel se va crea un articol cu ​​o imagine care este rezistenta la spalare facandu-l mai durabil pe termen lung.

Huzo.ro va pune la dispozitie cel mai calitati proces de sublimare pentru proiectele dumneaoastra . Va invitam pe site-ul nostru www.huzo.ro pentru completarea formularului de comanda si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare