Comunicate de Afaceri

Românii, neîncrezători în acțiunile de sustenabilitate ale companiilor, dar apreciază efortul societal al unor branduri precum Kaufland, Banca Transilvania sau Samsung

Kantar, lider mondial în analize de marketing, a publicat a 3-a ediție a Indexului sectorial al sustenabilității – Sustainability Sector Index 2023.

Având la bază interviuri realizate în 42 de sectoare comerciale din 33 de țări, printre care și România (cu 1000 de respondenți), studiul Kantar surprinde așteptările și alegerile consumatorilor în raport cu acțiunile societale ale companiilor.

Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de impactul social și de mediu al alegerilor lor și se așteaptă ca mărcile să le împărtășească valorile și să acționeze în mod responsabil, iar companiile trebuie să-și alinieze acțiunile la această schimbare de mentalitate și comportament al consumatorilor, se arată în raport.

În România, 4 din 10 respondenți (40%) sunt de părere că brandurile sunt datoare să acţioneze pentru protecţia mediului, iar 26% pentru a rezolva problemele sociale.

Citește mai mult.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare