Comunicate de Afaceri

Tipuri de aspiratoare și caracteristicile lor

 Un aspirator este o invenție ce a ușurat munca multor persoane de-a lungul timpului, iar luând în considerare faptul că tehnologia se înnoiește de la an la an, devine din ce în ce mai dificil să înțelegem ce tip de aspirator ar trebui să ne achiziționăm. Iată câteva lucruri de luat în considerare, în funcție de motivul sau nevoile dumneavoastră.

  1. Aspirator de uz casnic

Unul din principalele motive pentru care ne cumpărăm un aspirator este pentru a ne curăța locuința. În acest caz este posibil să doriți să vă uitați după un aspirator ce consumă mai puțin curent electric, un aspirator ce are puterea de aspirare reglabilă și care este multifuncțional, dar ușor de folosit. Atunci când vă alegeți un aspirator pentru acasă, puteți lua în considerare aspiratoarele verticale 2 în 1, care au încorporate și aspiratoare de mână. Sunt ușor de folosit, nu necesită aplecare, iar pe cele din urmă le puteți folosi pentru a curăț spațiile greu accesibile, firmiturile ocazionale din jurul mesei sau al canapelei și, chiar și mașina personală. De asemenea, un aspirator silențios poate fi luat în considerare în cazul în care aveți o familie cu copii mici, cât și dacă dețineți animale de companie ce se sperie de zgomot. Dacă doar ce vă amenajați casa sau doriți să faceți o reamenajare, puteți achiziționa un aspirator centralizat, ce presupune un sistem complet de aspirare prin perete, cu doze la care conectați furtunul flexibil pentru aspirare.

  1. Aspirator profesional sau industrial

Dacă doriți să achiziționați un aspirator pentru un business din domeniul HoReCa, pentru birouri sau spații comerciale, trebuie să luați în considerare achiziția unui aspirator profesional sau industrial. Acestea au putere mult mai mare de aspirare, având un randament mult mai ridicat pentru spații medii și mari, curățând mult mai în profunzime. Spre deosebire de aspiratorul de acasă care poate fi vertical, cel de business este recomandat să aibă furtun cu tub telescopic pentru a permite manevrarea facilă a acestuia printre obiectele de mobilier. De asemenea, puteți înclina mai de grabă spre un aspirator cu sac, ceea ce va face colectarea murdariei mult mai ușoară. Un alt lucru de luat în considerare este funcția de suflare, care poate fi foarte folositoare în multe cazuri. Și nu în ultimul rând, veți dori un aspirator ce aspiră atât umed cât și uscat.

  1. Aspirator cu spalare

Acest tip de aspirator devine foarte util persoanelor ce dețin business-uri de curățare, spălătoriilor auto, persoanelor ce fabrică sau recondiționează mobilier tapițat sau spalătoriilor de covoare. Acest tip de aspirator folosește un circuit cu apă, cu două recipiente, unul pentru apa curată, cu care aspiratorul spală prin pulverizare cu presiune, și un altul pentru apa murdară pe care acesta o aspiră ulterior. Trebuie să luați în considerare, în acest caz, nivelul presiunii cât și debitul apei, iar în același timp să urmăriți și mărimea rezervoarelor aspiratorului. Un alt aspect pe care este recomandat să îl urmăriți este materialul din care este realizată carcasa exterioară a aspiratorului fiind recomandată cea din oțel inoxidabil sau eventual un plastic dur, de calitate. Un bonus pentru un astfel de aspirator l-ar reprezenta curățarea cu abur, ce ar face mai facilă curățarea petelor uscate sau vechi.

  1. Aspirator geamuri

Deși sună amuzant, acest tip de aspirator a devenit din ce în ce mai căutat, pentru că reduce considerabil timpul petrecut curățând geamurile. Când achiziționați un astfel de aspirator, trebuie să urmăriți puterea și greutate acestuia, cât și manevrabilitatea lui. În același timp, veți dori să luați în considerare capacitatea acumulatorului și eventualele accesorii cu care acesta vine la pachet. Prețurile unui astfel de aspirator sunt variate, existând unul pentru orice buzunar.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Comentarii

Cauta

Categorii populare