Comunicate de Afaceri

Topul produselor testate in magazinul Magic Nails

Magic Nails se diferentiaza prin calitatea produselor pe care le detine in portofoliu, lansate sub egida celor mai sonori producatori europeni si americani, de calibrul ibd, A.T.A Professional sau Victoria Vynn, ale caror produse insotesc posesoarele unei manichiuri perfecte cu promisiunea rezistentei si a aspectului cat mai natural al unghiilor.

Oja semipermanenta – artificiul de bonton

Cel mai testat produs al magazinului Magic Nails este oja semipermanenta, care se bucura de o multime de avantaje ce par sa se perfectioneze de la gama la gama. Portofoliul cromatic cuprinde nu mai putin de 121 de nuante care contrasteaza gusturile de la nuante gentile, pastelate, pana la nuante tari, impunatoare.

Oja semipermanenta si-a castigat popularitatea in randul doamnelor si domnisoarelor ahtiate dupa o manichiura de invidiat datorita faptului ca este extrem de delicata cu suprafata unghiei, ceea ce o face sa adere usor si sa fie extrem de versatila, datorita texturii. In plus, cele care utilizeaza oja semipermanenta de la A.T.A. Professional sau Victoria Vynn se declara pe deplin multumite de rezistenta manichiurii, care poate fi retusata o data la trei sau chiar patru saptamani, ceea ce le scuteste de timpul indelungat petrecut in saloanele de infrumusetare. In plus, majoritatea se declara impresionate de maniera facila in care oja poate fi indepartata de pe unghie, simplu si fara surplus de pigment pe suprafata pielii.

Manichiura de durata se obtine prin gelurile UV

Produsul secund gazduit in portofoliul Magic Nails: https://magic-nails.ro/geluri-uv/ este gelul UV, popular in randul doamnelor ocupate cu un ritm de viata alert si care prefera, in consecinta, o manichiura usor de conservat pe perioada unei perioade de timp considerabile. In aceasta tonalitate, presarata cu multe alte motive de rang subiectiv, gelul UV isi face loc in rutina lunara a femeilor, acestea declarandu-se extaziate de rezultatele obtinute dupa doar o sedinta la specialist.

Manichiura cu gel prezinta principalul avantaj al rezistentei, ce vizeaza nu doar manichiura, ca finalitate, ci si structura unghiei, care este pilita, nivelata si cosmetizata in asa fel incat sa nu se preteze accidentarilor.

Pe langa rezistenta, aspectul estetic dobandit prin intermediul gelului UV A.T.A. Professional sau Art Gel 3D este spectaculos, dovedind un aspect placut, natural si impecabil al umghiilor. Mai mult, doamnele care s-au rasfatat de-a lungul timpului cu manichiura ce a pus in valoarea gelul Art Gel 3D au captat atentia printr-un aspect de poveste al unghiilor, aspect redat printr-o cromatica impactoare si o textura fluida, dar totusi consistenta, care redau aspectul bogat al unghiilor.

Lacul de unghii asigura o manichiura naturala si versatila

In topul produselor preferate de doamnele conservatoare, ce prefera o manichiura clasica si versatila se numara lacul de unghii, disponibil in magazinul online Magic Nails intr-o paleta de 52 de nuante intense, sub aspect stralucitor sau mat, destinate tuturor doamnelor si domnisoarelor ce iubesc cochetaria si bunul gust estetic.

Lacurile de unghii cuprinse in portofoliul Magic Nails sunt populare datorita versatilitatii lor, respectiv a texturii lejere care permite aplicarea mai multor straturi in vederea obtinerii unui aspect mai intens al nuantei alese. Lacurile de unghii permit executarea unei manichiuri in confortul propriei locuinte, fiind la indemana in orice moment, insa pe deplin multumite se dovedesc a fi doamnele si domnisoarele care se bucura de aplicarea lacului in confortul salonului de infrumusetare, acolo unde specialistii detin secretul obtinerii unei manichiuri perfecte chiar si atunci cand gusturile (care nu se discuta) impun simplitate si eleganta.

In plus, lacurile de unghii din vistieria Magic Nails se departajeaza notabil de produsele concurente prin calitatea superioara a pigmentilor, ce asigura coloratura intensa pe suprafata unghiei, dar si prin grija pe care o au fata de straturile superioare ale acesteia, protejand-o de nuantele inestetice pe care le-ar putea dobandi odata cu utilizarea lacurilor de unghii din comert. Pe langa paleta impresionanta de nuante disponibile, lacurile de unghii A.T.A. Professional din magazinul Magic Nails asigura integritatea si sanatatea unghiilor, chiar si in cazul celor sensibile.

Manichiura reprezinta un indicator al imaginii pe care fiecare doamna sau domnisoara doreste sa o promoveze, cu atat mai mult cu cat barbatii se dovedesc a fi cei mai atenti la detaliile de fond care fac diferenta intre reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat un magazin, Magic Nails este si un partener de nadejde care asigura produse de top destinate unei manichiuri perfecte, bucurandu-se de popularitatea si feedback-urile pozitive pe care acestea le trezesc in posesoarele unor unghii perfecte, impresionand atat amatoarele, cat si specialistii in nail art prin gama impunatoare de nuante stralucitoare si captivante.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare