Comunicate de Afaceri

Trei piese de mobila din lemn masiv care se afla in topul preferintelor romanilor

Conform unui studiu recent in ceea ce priveste piata Home & Deco din Romania, in ultimii ani s-a inregistrat o crestere semnificativa a interesului romanilor pentru achizitionarea de piese de mobila din lemn masiv pentru propria locuinta. Acest lucru se datoreaza diversitatii de stiluri si nuante in care se fabrica la ora actuala mobila din lemn masiv, fiind disponibila inclusiv in variante industriale – pentru amenajarea locatiilor din sectorul HoReCa.

Totusi, principalul cadru in care regasim acest tip de mobilier il reprezinta casele oamenilor.Conform specialistilor de la Alberta Casa, magazin online de canapele si mobila din lemn masiv de inalta calitate, studiul respectiv indica faptul ca interesul romanilor pentru produse de mobilier de inalta rezistenta si durabilitate este manifestat, practic, fata de cele mai importante piese dintr-o locuinta. Este vorba despre clasica biblioteca pentru living, patul matrimonial si masa sau blatul pentru bucatarie.

Intr-adevar, acestea sunt piesele de mobilier pentru care lemnul masiv ca materie prima este cel mai indicat. Asadar, afla mai multe detalii in continuare despre acest subiect si despre mobila din lemn masiv in general, in cele ce urmeaza:

1. Biblioteca din lemn masiv
Teiul, stejarul, fagul si frasinul se numara printre esentele lemnoase preferate de romani atunci cand vine vorba de alegerea unei biblioteci rezistente si durabile. In plus, faptul ca aceasta poate fi realizata la comanda, in functie de propriile cerinte si preferinte, reprezinta o adevarata atractie pentru toti cei care doresc o amenajare sau o redecorare cat mai personala. Mobila din lemn masiv pentru living achizitionata de la Alberta Casa poate fi personalizata pana in cele mai mici detalii, atat in ceea ce priveste ergonomia (compartimentarea amanuntita cu usi si sertare), cat si in ceea ce priveste aspectul vizual. Spre exemplu, iti poti personaliza biblioteca cu pictura manuala.

Un alt lucru interesant despre mobila din lemn masiv pe care studiul amintit la inceput l-a relevat este faptul ca acest tip de mobilier este acum lucrat integral sau partial manual inclusiv la noi in tara. Pentru finisaje exceptionale, robuste sau extrem de fine, caracteristice stilului clasic sau modern, procesul de fabricare presupune folosirea unor utilaje cu totul speciale si extrem de complexe: masini si agregate de indreptat, rindeluit, gaurit si frezat.

2. Pat matrimonial din lemn masiv
Fiind o investitie pe termen lung, patul matrimonial este o alta piesa de mobila din lemn masiv pe care romanii o achizitioneaza cu precadere in ultima perioada. Confortul, siguranta si rezistenta sporita sunt cele mai importante aspecte pentru un pat, pe care-l folosesti in fiecare noapte pentru a dormi. Iar ca sa te simti intr-adevar acasa, patul poate fi de asemenea personalizat cromatic, pentru un plus de intimitate.

3. Masa sau blat pentru bucatarie din lemn masiv
Vrei un blat rezistent la zgarieturi, lovituri, pete de vin sau cafea, la actiunea solventilor, a lichidelor reci sau calde? Sau o masa pe care sa poti aseza direct o cana cu ceai fierbinte? Patru din cinci romani au raspuns afirmativ la aceasta intrebare. Prin urmare, mobila din lemn masiv pentru bucatarie finisata cu lacuri poliuretanice care o protejeaza de umiditate si socuri termice, fara a permite formarea petelor albe pe suprafata sa, este in prezent la mare cautare in randul romanilor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alberta Casa

Comentarii

Cauta

Categorii populare