Comunicate de Afaceri

Un minut de istorie, cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți despre ceasurile Panerai

Panerai, împărtășește o istorie bogată a mărcii. S-ar putea să nu fie cel mai mare și cel mai renumit brand, dar dețin totuși o reputație remarcabilă. Cu atributele sale unice, compania încă captează atenția a milioane de pasionați de ceasuri din întreaga lume.

Marca prezintă mii de ceasuri cu atracții diferite și plăcute, care se bazează pe scară largă pe istoria sa. Începe cu o colecție simplă și crește cu o gamă de diverse tipuri de ceasuri, cum ar fi complicații mari de ceas și metale prețioase. Astăzi, Panerai a fost o parte semnificativă din lista tuturor pasionaților de ceasuri, construindu-și treptat numele printre industriile de top. Să aflăm mai multe despre acest brand renumit.

Ceasuri Panerai cele mai vândute pe care ar trebui să le știți

De la ceasurile submersibile Panerai până la faimosul său Panerai Radiomir, există sute de ceasuri Panerai disponibile care cu siguranță vor oferi sentimentului tău de modă o notă nouă și incredibilă. Sute dintre ele pot fi achiziționate la cel mai rezonabil preț și poate fi într-adevăr mândria ta doar pur și simplu purtând-le. Dacă vă gândiți să aveți unul, verificați aceste ceasuri Panerai cele mai vândute care v-ar putea atrage interesul.

Ceasuri submersibile Panerai

De când brandul a fost fondat în 1860, ceasurile Panerai Submersible au captat inimile celor mai mulți pasionați de ceasuri din întreaga lume. Cu atributele sale atractive și stilurile unice, moda ta va fi mai impresionantă și mai iconică. Nu doar în scopuri de modă, modelul este făcut și pentru scafandri profesioniști, ajutându-i să atingă adâncimea dorită.

Ceasuri Panerai Luminor 1950

Panerai Luminor este printre celebrele seturi de ceasuri Panerai. Combină frumos caracteristicile tehnice ale ceasurilor marine cu caracteristicile de design contemporan. Deține mai multe ceasuri clasice, inclusiv Panerai Luminor din 1950.

Ceasuri Panerai Ceas Masa

Panerai Table Clock Watches prezintă cele două fețe iconice ale Panerai: istoria îndelungată a nobleței italiene și personalitatea ei elvețiană . Modelul are două cercuri de sticlă minerală simple, captivante și impecabile pe față și pe spate. Combinația perfectă de materiale utilizate vă oferă un motiv pentru a face ceasurile de masă Panerai ca o parte considerabilă a colecției dvs. de ceasuri.

Ceasuri Panerai Radiomir

Panerai este cunoscut pentru distribuirea de ceasuri emblematice. Una dintre capodoperele sale sunt ceasurile Radiomir, un esențial pentru scufundări care captează inimile celor mai cunoscute celebrități. Modelul este o parte semnificativă a călătoriei Panerai.

Aceste ceasuri Panerai cele mai bine vândute vor fi mai valoroase dacă cunoașteți istoria mărcii. Istoria dă ceasului un sens semnificativ în încheietura mâinii tale. Mai jos sunt cele mai importante fapte care v-ar putea atrage interesul pentru includerea Panerai în colecția dvs. de marcă.

Panerai a fost înființată în Florența, Italia

Acest lucru a distins Panerai de alte mărci cunoscute. În mod obișnuit, majoritatea mărcilor de lux au fost fondate în Elveția, dar nu este cazul Panerai. De fapt, a fost fondată în Florența, Italia. Oamenii spun că este „Swiss made” pentru că astăzi majoritatea ceasurilor Panerai sunt produse în Elveția.

Datează din 1860

Brandul a fost fondat încă din 1860, producând diverse ceasuri, cum ar fi designul său militar, care captează inimile celor mai mulți pasionați de ceasuri. Rolex SA a proiectat și produs produsele, care joacă un rol vital în facilitarea oamenilor-broaștei Decima Flottiglia MAS în mișcările lor din Al Doilea Război Mondial.

În 1869, Giovanni a deschis magazinul de ceasornicar

Situat în Ponte Alle Grazie, Florența, Giovanni și-a deschis magazinul pentru confortul tuturor. Nu era doar un simplu magazin. De asemenea, a fost considerată prima școală de ceasornicarie din Florența, unde începe întreaga istorie Panerai.

Panerai a fost fabricat inițial pentru marina germană și italiană

Fiind unul dintre cele mai populare ceasuri italiene, Panerai este considerat și un ceas destinat inițial marinelor germane. Compania era deja un producător de dispozitive pentru Marina Italiană, furnizând primul ceas model al Marinei în 1936. Acestea au fost inițial destinate oamenilor-broaște de comando ai Marinei, cel mai remarcabili pentru operațiunile lor pe Lenta Corsa (SLC) și Siluro.

Richemont SA deține Brandul

Panerai este unul dintre numele prestigioase deținute de Richemont SA, inclusiv Cartier, IWC, Montblanc, Piaget și alte nume celebre din punct de vedere al luxului. Richemont este o companie de lux din Elveția, înființată în 1988 de Johann Rupert, un om de afaceri sud-african.

Nu mai furnizează ceasuri Marina Militare 

Decizia a fost luată în 1970. Panerai a încetat să mai distribuie ceasuri către Marina Military, deoarece nu a fost rentabil pentru marcă sau a îndeplinit cererea și specificațiile. Ulterior, Panerai și-a transformat marca într-o piață publică, oferindu-le oportunități.

La pachet

Panerai a avut un impact enorm asupra industriei ceasurilor de când a fost lansată publicului. Captează privirile a milioane de entuziaști din diferite părți ale lumii. Oamenii sunt copleșiți de stilurile unice și de atributele atrăgătoare ale mărcii, destinate diverselor scopuri. Pentru scufundări sau modă, Panerai vă aduce ceasul perfect.

Dacă speri să deții unul anul acesta, va fi un cadou perfect pentru tine. Luați în considerare selecțiile de top menționate mai sus. Cu siguranță, două sau una dintre ele va fi cea mai nouă modă preferată pentru încheietura mâinii. Ceasul va fi mai valoros din moment ce știai deja toată istoria Panerai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare