Comunicate de Afaceri

Uscătorul de mâini vs. rola de hârtie

Uscătoarele profesionale de mâini sunt din ce în ce mai preferate în momentul de față. Este vorba în primul rând de costurile mult prea ridicate ale rolelor de hârtie. Criza economică generată de cei doi ani de pandemie și de războiul din apropiere a determinat, indirect, și creșterea uriașă a prețului hârtiei.

În astfel de situații, majoritatea oamenilor de afaceri precum și consumatorii casnici, caută continuu soluții pentru diminuarea cheltuielilor consumabilelor din hârtie. 

Uscătoarele de mâini moderne

Pot înlocui în acest moment cu succes clasicele prosoape hartie folosite pentru ștergerea mâinilor în toalete unor locații precum: birouri, hoteluri, pensiuni, spații comerciale, locuințe, etc.

Modelele de uscătoare prevăzute cu dispozitive speciale de sterilizarea a aerului și de distrugere a microbilor nu cresc riscul de infectare cu diferite tipuri de bacterii care se depun, de obicei, în interiorul unor astfel de aparate. O alegere bine realizată va fi foarte avantajoasă din următoarele motive: 

Mult mai igienic

Folosirea rolelor de hârtie speciale pentru uscarea mâinilor necesită de multe ori atingerea dispozitivului în care acestea sunt fixate. În cazul în care se va folosi un aparat profesional de uscare a mâinilor, acest lucru poate fi evitat folosind un aparat modern de uscare. Este indicat a fi folosit mai ales de copii și persoanele vârstnice, care sunt mult mai expuse la infecții cu bacterii sau virusuri.

Dacă ținem cont de faptul că riscurile îmbolnăvirii cu noul virus nu au dispărut complet, atunci, alegerea este mult mai bună. 

Nu consumă mult

Consumul de curent electric nu este foarte ridicat pentru astfel de produse. Este de preferat această metodă de igienizare, mai ales în locațiile unde există trafic ridicat de persoane. Consumul de hârtie nu numai că va fi diminuat. Este salutar a face economie și de materia primă care stă la baza fabricării celulozei. 

Plăcut și eficient

În anotimpurile reci și umede, este plăcut ca uscarea mâinilor să se facă cu ajutorul unui uscător profesional de mâini. Cu atât mai mult cu cât acest lucru se realizează și repede. Evităm în felul acesta să punem mâinile umede pe documente, hârtii, bani sau alte obiecte pretențioase. 

Alte avantaje

Nu neglijați următorul detaliu:masina spalat pardoseli va funcționa mult mai bine. Nu vor mai fi hârtii aruncate peste tot și nu va mai fi nevoie să vă opriți de fiecare dată pentru a le ridica și a lăsa spațiul liber pentru ca aceasta să poată lucra în voie.

Aveți nevoie de clienți mai mulți? Faceți cunoscut faptul că, în locația dumneavoastră există dispozitive speciale de actualitate maximă pentru igienizarea mâinilor. În mod cert, clienții vor aprecia acest lucru și vor alege oferta dumneavoastră. Din ce în ce mai multe persoane aleg să își păstreze starea de sănătate în condiții optime, în prezent.   

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare