Comunicate de Afaceri

dcs plus si Earlybird au incheiat prima runda de investitii pentru dezvoltarea pietei de travel tech

“dcs plus este o companie specializata in oferirea de tehnologie specifica pentru industria de turism, in inovarea de produse si servicii care sa ii ajute pe profesionistii din travel sa isi dezvolte si mai mult business-ul deja existent”, a declarat Cristian Dinca, fondator si CEO dcs plus.

“Inovatia este elementul cheie al business-ul nostru, iar industria de travel reprezinta un domeniu care ne pasioneaza si unde ne-am dovedit deja competentele. Suntem incantati sa colaboram cu Earlybird pentru a dezvolta noi produse si servicii care sa aduca un plus de valoare in industria de travel. Focusul Earlybird asupra companiilor care au un cuvant de spus in industrie, care sunt curajoase si care ofera solutii de ultima generatie la nivel mondial a facut ca acest parteneriat sa fie o decizie perfecta de business pentru noi. Earlybird a dovedit ca este partenerul ideal si ne bucuram sa crestem si sa inovam si mai mult impreuna”, a adaugat Cristian Dinca.

“Industria de travel este un domeniu in continua crestere la nivel mondial, fiind una dintre categoriile de business care s-au dezvoltat cel mai bine in ultimii ani. Fiind o zona cu un potential de business imens, ne bucuram ca am inceput acest parteneriat cu dcs plus, fiind convinsi ca investitia noastra cumulata cu expertiza dcs plus ne vor duce spre dezvoltarea si mai ampla a domeniului de travel tech global”, a spus la randul sau Dan Lupu, partener Earlybird.

“Cu o experienta dobandita in 13 ani de activitate, dcs plus are potentialul de a deveni liderul global al pietei de tehnologie de travel. Puterea antreprenoriala asociata cu expertiza tehnica si inovatiile in tehnologia dezvoltata fac din dcs plus compania perfecta pentru a concepe solutii tehnologice menite sa ofere stabilitate, rapiditate si eficienta intr-un mediu dinamic precum industria de travel. In plus, inginerii companiei au demonstrat in nenumarate ocazii ca pot dezvolta software de nivel global, pentru piete multiple. Tehnologiile dcs plus sunt concepute special pentru maximizarea eficientei si a calitatii si sunt folosite deja in intreaga lume, a precizat Dan Lupu.

In urma investitiei de capital din partea Earlybird, dcs plus planuieste sa lanseze in urmatoarele luni versiuni de cloud ale solutiilor de tip mid-back office, rezervari si gestiune de inventar, pe care le are deja in portofoliu, precum si aplicatii mobile care se integreaza perfect in infrastructura software utilizata de catre clientii sai.

Despre dcs plus

dcs plus este unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism si lider pe piata locala. Compania creaza si implementeaza solutii software de ultima generatie si resurse inovative, adaptabile si accesibile pentru profesionistii din acest domeniu. Infiintata in 2002, dcs plus opereaza in peste 42 de piete la nivel global si are parteneri in intreaga lume, incluzand lideri precum Amadeus IT Group si Lufthansa City Center.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul oficial (www.dcsplus.net), dar si pe retelele de social media: LinkedIn si Facebook.

Despre Earlybird

Infiintat in 1997, Earlybird a atras angajamente de capital in valoare de peste 700 de milioane EUR (900 milioane de dolari). Fondul a sprijinit 100 de companii, dintre care unele au adus inovații semnificative in afaceri și tehnologie, fapt care a dus la oferte publice de peste 1 miliard de dolari.
Earlybird sprijina companii europene cu ambitii globale, iar portofoliul lor activ cuprinde in prezent 35 de companii cu specific antreprenorial, din domenii diverse, din intreaga lume.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul oficial (www.earlybird.com), dar si pe retelele de social media: Twitter (www.twitter.com/earlybirdvc), LinkedIn: www.linkedin.com/company/earlybird-venture-capital si Facebook:www.facebook.com/EarlybirdVC.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: Oprea Romanita Mihaela PFA

Comentarii

Cauta

Categorii populare