Comunicate de Afaceri

IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului „Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administrarea Proprietatilor in 2010”

30 Octombrie 2011, Cluj Napoca – www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta lansarea raportului „Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administrarea Proprietatilor in 2010”. Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: ” % Rata de ocupare a proprietatilor imobiliare”, „% Reparatii de urgenta finalizate la termen”, sau „% Spatii vacante”, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
Un Indicator Cheie de Performanta (Key Performance Indicator sau KPI) reprezinta un instrument de evaluare a performantei care ilustreaza gradul de atingere a unui parametru dorit, de o importanta majora pentru succesul entitatii in cauza. Pentru a sprijini folosirea de KPIs in practica prin promovarea bunelor practici in documentarea lor, smartKPIs.com a lansat in luna Martie a anului 2011 prima editie a unei serii de rapoarte dedicate analizei celor mai vizitate exemple de KPIs la nivel de arii functionale si industrii. Sutele de mii de vizite pe smartKPIs.com si miile de KPIs vizitati, selectati si evaluati de membrii acestei comunitati online in 2010 au oferit un set bogat de date, care combinat cu analiza echipei editoriale, a pus bazele acestor rapoarte de cercetare. Suita de rapoarte, folosita in mii de organizatii din peste 60 de tari, este disponibila acum si in Limba Romana, in cadrul portalului IndicatoridePerformanta.ro.
Elementele care stau la baza agentiilor de administrare a proprietatii - instrumentele, oamenii si procesele - reprezinta un mediu ideal pentru initiativele de masurare a peformantei, ca urmare a disponibilitatii datelor si optimizarea atat la nivel uman, cat si din punctul de vedere al sistemelor si al tehnologiilor. Raportul Top 25 Indicatori de Performanta pentru Administrarea Proprietatilor in 2010 prezinta 25 de exemple KPI documentate in cadrul www.IndicatoridePerformanta.ro. Din cele peste 100 exemple de KPIs publicate in aria functionala Administrarea Proprietatilor, au fost selectate si analizate in acest raport cele mai vizitate in anul 2010. Alaturi de descrierea detaliata a fiecarui KPI, raportul contine o serie de resurse utile in masurarea performantei. Desi dominat de exemple KPI care fac referire la rata de ocupare, intretinerea si colectarea chiriilor, alti KPIs populari provin din categorii precum pierderea chiriasilor, celatia cu chiriasii, venituri si administrarea contractelor.

Unul din cele mai importante beneficii pe care le aduce acest raport este reprezentat de perspectiva oferita asupra modului de documentare a indicatorilor de performanta. Succesul in folosirea acestora este facilitat de selectarea numarului optim, gradul lor de aliniere cu obiectivele organizationale si documentarea detaliata pentru facilitarea intelegerii si utilizarii lor standardizate la nivel de companie. Exemplele de KPI incluse in acest raport ofera o privire de ansamblu a folosirii lor in practica, formand o baza de pornire in procesul de selectie a indicatorilor specifici fiecarei organizatii.

Colectia in Limba Romana a Top KPIs in 2010 contine 24 de rapoarte specifice departamentelor si industriilor, disponibile in format electronic la adresa www.IndicatoridePerformanta.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de consultanta specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind cercerare, procesare date, implementarea de sisteme de management al performantei bazate pe conceptul Balanced Scorecard, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, integrare de tehnologie si instruire profesionala in managementul si masurarea performantei. Compania opereaza http://www.indicatorideperformanta.ro, cea mai populara resursa online in domeniul managementul performantei din Romania.Despre smartKPIs.com
www.smartKPIs.com este una din cele mai utilizate resurse pentru domeniul managementul performantei disponibile pe internet. Portalul contine peste 6750 exemple de KPIs si 1,000 de exemple de rapoarte de performanta, alaturi de sute de articole din domeniu.
Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
E-mail: gabriela.grosu@acumen.ro
Telefon: +40 264 414 360
Website: http://www.acumenintegrat.ro
http://www.indicatorideperformanta.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Acumen Integrat

Comentarii

Cauta

Categorii populare