Comunicate de Afaceri

10beneficii.ro iti prezinta un nou sampon antimatreata

Matreata iti poate da mari batai de cap. In primul rand este inestetica si cu siguranta nu exista nimeni pe lumea asta care ar dori sa aiba matreata. De aceea trebuie sa ducem in fiecare zi o adevarata lupta contra matretii. Insa matreata este destul de greu de inlaturat fiindca tot reapare. Tocmai din acest motiv ai nevoie de un sampon care sa lupte impotriva matretii si sa impiedice ca aceasta sa mai apara. Pe piata exista multe sampoane antimatreata insa multe dintre acestea sunt antimatreata doar cu numele, in sensul ca nu au ingrediente care pot determina disparitia matretii.

<h2>De aceea magazinul online 10beneficii.ro iti prezinta un nou sampon antimatreata</h2>

Samponul antimatreata de pe 10 beneficii.ro regleaza secretia de sebum, impiedica descuamarea exagerata. Proprietatile sale antiseptice, astringente si de curatire elimina matreata. Provitamina B5, salcia, cimbrul si mesteacanul ajuta la refacerea structurii firelor de par. Mai multe detalii despre acest sampon antimatreata puteti afla si de pe www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/sampon-antimatreata-659.html

De asemenea, proprietatile antiseptice, astringente si de curatire ale extractului de salcie si cimbru favorizeaza eliminarea matretii.

<h2>Instructiuni de utilizare</h2>

Aplicati samponul pe pielea capului si pe parul ud, masati usor. Lasati sa actioneze 3 minute, apoi clatiti si repetati operatia.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare