Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Industrii

Webinar SOLIDWORKS MBD

  Webinar SOLIDWORKS MBD
Transformă radical procesul de fabricație utilizând SOLIDWORKS MBD! Cu SOLIDWORKS MBD beneficiezi de template-uri preinstalate cu ajutorul cărora poți creea diverse materiale. Utilizând SOLIDWORKS MBD poți defini, în 3D, informațiile pentru fabricație a produselor, cum ar fi: dimensiuni, toleranțe, rugozități, simboluri de sudură, tabele generale, note și alte adnotații.
Citeste tot articolul Vegra Info SRL

Patru aparate de masura esentiale pentru specialistii din domenii tehnologice

  Patru aparate de masura esentiale pentru specialistii din domenii tehnologice
In cei peste 25 de ani de experienta in domeniu, Ronexprim a oferit si continua sa ofere specialistilor din domeniile tehnologice cele mai moderne si mai eficiente aparate de masura si control, dar si cele mai bune servicii de consultanta, impreuna cu garantii extinse, de la 2 ani la garantia pe viata. Iata mai jos cele mai cautate aparate de masura pe care le poti gasi la Ronexprim:
Citeste tot articolul Ronexprim

Omnitech – compania care va ofera cele mai performante masini de cusut industriale

  Omnitech – compania care va ofera cele mai performante masini de cusut industriale
Bun venit in lumea Omnitech. Aici veti face cunostinta cu cele mai performante masini de cusut industriale care reunesc intr-un singur echipament inovatia si calitatea.
Citeste tot articolul SC CREATIVE WEB SRL

Iridex Group, solutii de Smart Waste Management in cadrul Caravanei Smart City de la Brasov

Iridex Group, unul dintre partenerii principali ai Caravanei Smart City, si-a facut auzite ideile si propunerile pentru un oras inteligent si la Brasov, in etapa a doua a Caravanei. Reprezentantii companiei au avut ocazia de a se intalni cu reprezentanti ai mediului de afaceri privat si ai autoritatilor locale din Brasov, Harghita, Covasna si o parte din judetele Mures si Sibiu, carora le-au poves...
Citeste tot articolul Oprea Romanita Mihaela PFA

Iridex Group mizeaza pe tehnologie smart

Iridex Group a fost recunoscut pentru activitatea sa prelungita si efortul depus in promovarea solutiilor inteligente, prin castigarea “Premiului de “Excelenta” la categoria Smart Building, in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2017. Evenimentul s-a aflat la a doua editie si a avut loc la Bucharest Business Breakfast.
Citeste tot articolul Oprea Romanita Mihaela PFA

SOLIDWORKS CAM webinar gratuit

SOLIDWORKS CAM cel mai nou produs SOLIDWORKS 2018, integrat in SOLIDWORKS!
Citeste tot articolul Vegra Info SRL

6 intrebari pentru un electrician inainte de a apela la serviciile lui

  6 intrebari pentru un electrician inainte de a apela la serviciile lui
Gasirea electricianului potrivit poate fi la fel de importanta precum investirea corecta a banilor tai si asta pentru ca s-a dovedit ca problemele legate de electricitate constituie principala cauza a incendiilor.
Citeste tot articolul Vlad Popescu

Intrarea firmelor romanesti in cea de-a patra era industriala facilitata de o companie din Moldova: Allmetech Tools & Machines a implementat proiecte industriale in valoare de 15,3 milioane de euro

16 octombrie 2017 - Allmetech Tools & Machines, companie romaneasca ce ofera consultanta si servicii profesionale complete pentru companiile din domeniul prelucrarii metalelor, a implementat, de la infiintare, proiecte in valoare de 15,3 milioane de euro. Compania va investi 500.000 de euro in extinderea activitatii sale pe segmentul de productie.
Citeste tot articolul The Public Advisors