Comunicate de Afaceri

Servicii

Iata cum poti monta suporturile pentru biciclete!

  Iata cum poti monta suporturile pentru biciclete!
Procesul de instalare al suporturilor pentru biciclete variaza in functie de tipul acestora precum si de modelul de masina pe care il detii. In cazul majoritatii automobilelor, cele mai utilizate suporturi pentru biciclete sunt cele pentru haion, avand in vedere ca nu necesita schimbari permanente asupra masinii. Sunt o alegere potrivita deoarece se pot detasa in cazul in care nu mai ai nevoie de...
Citeste tot articolul Veloteca - Magazin de biciclete

Inchirieri auto in Arad: Ce beneficii ai incluse in pret daca inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car

  Inchirieri auto in Arad: Ce beneficii ai incluse in pret daca inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car
Aradul se numara printre orasele de la noi din tara care nu duc lipsa de turisti. Cea mai are parte a acestora ajung aici cu avionul sau cu trenul, iar pentru restul calatoriei aleg din ce in ce mai des sa apeleze la servicii de inchirieri auto. Ofertele sunt bogate, iar pentru majoritatea turistilor a devenit din ce in ce mai convenabil sa aleaga sa inchirieze o masina in loc sa foloseasca taxiur...
Citeste tot articolul Promotor Rent a Car

Achita rovinieta online rapid si fara costuri suplimentare

  Achita rovinieta online rapid si fara costuri suplimentare
Intr-o lume puternic tehnologizata putem plati aproape orice in mediul online, inclusiv rovinieta. Pentru a putea circula in mod corespunzator si legal pe drumurile din tara, conducatorii auto sunt nevoiti sa achite o taxa de drum numita rovinieta. Taxa este perceputa in functie de categoria auvechiculului pe care conducatorul il detine, dar si de perioada de timp pentru care cumpara rovinieta.
Citeste tot articolul Roviniete.ro

Ti-e teama sa aplici pentru angajari in videochat? Iata ce trebuie sa stii

  Ti-e teama sa aplici pentru angajari in videochat? Iata ce trebuie sa stii
Muncesti ore in sir fara satisfactie, fara sa simti nicio placere pentru ceea ce faci, iar banii castigati ajungi sa ii cheltuiesti mult prea repede pentru a te bucura de munca de care ai depus-o? Te gandesti ca viata este prea scurta ca sa ti-o irosesti asa si crezi ca trebuie sa te bucuri mai mult de ea?
Citeste tot articolul Studio20

Care este magazinul potrivit de tigari electronice din Bucuresti?

  Care este magazinul potrivit de tigari electronice din Bucuresti?
Avand in vedere ca zi de zi se publica tot mai multe statistici infioratoare legate de efectele devastatoare pe care fumatul le are asupra organismului nostru si ca periodic apar legi anti-fumat din ce in ce mai stricte, nu este de mirare ca incasarile magazinelor online de tigari electronice din Bucuresti cresc.
Citeste tot articolul Vipercig

În luna aprilie, Neicha prezintă cele mai noi cursuri dedicate lash-stiliștilor amatori și profesioniști

Neicha este partenerul oficial al cursurilor susținute de Tabya Lash Academy și prezintă cele mai noi cursuri ale lunii aprilie direct pe site-ul oficial din România, www.neicha.ro. Neicha nu este un simplu producător de produse premium, precum extensiile de gene și sprâncene, precum și accesoriile conexe, ci este un promotor al profesionalismului în domeniu.
Citeste tot articolul CiaoPublicity

Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert

  Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii  Home Comfort Expert
Ocuparea pozitiei de lider la nivel mondial pe piata solutiilor de climatizare si preocuparea pentru mediul inconjurator determina compania Daikin sa vina in intampinarea clientilor cu produse din prima linie a consumului redus de energie si sa inoveze in mod continuu pentru a reduce si mai mult impactul asupra mediului.
Citeste tot articolul TailorAd

SPECIALIST VIDEO: Care este cea mai bună suprafaţă de joc pentru tenis?

Care suprafaţă de joc este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Caracteristicile unice de joc ale fiecărei suprafeţe rezultă în argumente pro şi contra pentru fiecare în parte. Jucând pe o suprafaţă care corespunde cel mai bine obiectivelor dumneavoastră, nivelului de calificare şi aptitudinilor fizice, vă ajută să obtineti cele mai bune rezultate. Un alt aspect important este mentenanţa: dori...
Citeste tot articolul Atlas Sport

Cauta